Η Οlympic Air σας προσκαλεί να υποδεχτείτε μαζί της τη Νέα Χρονιά προσφέροντας 40.000 θέσεις εσωτερικού και εξωτερικού σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές για ταξίδια από 20 Ιανουαρίου 2012 έως 30 Απριλίου 2012.

Συγκεκριμένα, για απλή μετάβαση προς Αθήνα ο ναύλος ξεκινά από 38 ευρώ και από Αθήνα προς όλους τους προορισμούς εσωτερικού του δικτύου της ο ναύλος ξεκινά από 58 ευρώ. Για απλή μετάβαση στο εξωτερικό, ο ναύλος προς Αθήνα ξεκινά από 49 ευρώ και από Αθήνα ο ναύλος ξεκινά από 50 ευρώ.

Από/προς Θεσσαλονίκη ο ναύλος ξεκινά από 39 ευρώ προς όλους τους προορισμούς εσωτερικού. Αντίστοιχα για προορισμούς εξωτερικού προς Θεσσαλονίκη ο ναύλος ξεκινά από 58 ευρώ και από Θεσσαλονίκη από 39 ευρώ.

Η προσφορά ισχύει για απλή μετάβαση, για πτήσεις που εκτελούνται με αεροσκάφη της Olympic Air και περιλαμβάνει όλους τους φόρους και τις αντίστοιχες χρεώσεις συναλλαγής ανά επιβάτη, για κρατήσεις από την εταιρική ιστοσελίδα www.olympicair.com από 27 Δεκεμβρίου 2011 έως 3 Ιανουαρίου 2012. Εξαιρούνται της προσφοράς οι άγονες γραμμές.

zougla.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook