Για την πορεία της ομάδας του, μίλησε στον «10Ο Όμιλο» ο τερματοφύλακας των Ασιτών Μιχάλης Ζαχαριουδάκης. Ο πρώην πορτιέρο του Εργοτέλη και της Χερσονήσου σχολίασε το ντέρμπι της περασμένης αγωνιστικής με το Ρούβα, τις αποφάσεις του διαιτητή Ντοκάκη όπως και την αναμέτρηση της ερχόμενης Κυριακής με το Ρέθυμνο.

Αναλυτικά:

Για την αναμέτρηση με τον Ρούβα

«Ήταν μια πολύ δύσκολη αναμέτρηση, στην οποία αγωνιστήκαμε με πολλές βασικές ελλείψεις, αλλά παλέψαμε μέχρι το τελευταίο λεπτό. Σίγουρα, ο Ρούβας διαθέτει πολύ δυνατή ομάδα, ίσως την καλύτερη στον όμιλο αφού έχει παίκτες με μεγάλη εμπειρία από επαγγελματικές κατηγορίες και μέχρι τώρα έχει κάνει τη διαφορά. Εμείς όμως είχαμε προετοιμαστεί κατάλληλα, ώστε παρά τις απουσίες να φτάσουμε σε ένα θετικό αποτέλεσμα.

Όπως φάνηκε και από την εξέλιξη του ματς, ήταν αρκετά αμφίρροπο. Είχαμε τις δυνατότητες να κατακτήσουμε τη νίκη και αυτό που έχει μεγάλη σημασία είναι ότι για ακόμα μια φορά αποδείχτηκε πως η έδρα των Ασιτών είναι πολύ δυνατή, αφού αυτή ήταν η πρώτη εντός έδρας ήττα μετά από δύο χρόνια.’

Για την διαιτησία του Ντοκάκη

«Η διαιτησία ομολογουμένως δεν ήταν αντάξια της σοβαρότητας του παιχνιδιού. Όσοι είδαν το παιχνίδι σίγουρα παρατήρησαν τα διαιτητικά σφάλματα. Το γκολ του Περογαμβράκη ήταν κανονικό, ενώ το πέναλτι που σφύριξε ο κ. Ντοκάκης ήταν κωμικοτραγικό. Το χειρότερο όμως είναι ότι οι λανθασμένες αποφάσεις του διαιτητικού τρίο προκάλεσαν εκνευρισμό στην ομάδα μας, με αποτέλεσμα να χρεωθούν αρκετοί παίκτες με κάρτες και να μην μπορούν να μας βοηθήσουν στα επόμενα παιχνίδια. Οι κακές διαιτησίες φέτος είναι σύνηθες φαινόμενο για την ομάδα μας και μας έχουν στερήσει αρκετούς βαθμούς».

Σε ότι αφορά στο παιχνίδι με το Ρέθυμνο

«Το Ρέθυμνο παλεύει για τη παραμονή του και σίγουρα δεν θα παραδοθεί αμαχητί. Δεν βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, αφού προέρχεται από αρκετά αρνητικά αποτελέσματα. Θα παίξουμε και σε αυτό το παιχνίδι με σημαντικές απουσίες, αλλά πιστεύω ότι θα επιστρέψουμε με τους τρεις βαθμούς, που σίγουρα εκτός των άλλων, θα μας δώσουν ψυχολογική ανάταση για τη συνέχεια».

Η άποψη για την πορεία των Ασιτών στο πρωτάθλημα

«Αναμφισβήτητα υπάρχει μεγάλη ικανοποίηση. Ο στόχος που είχε τεθεί στην αρχή της χρονιάς ήταν η σωτηρία, αλλά με αρκετή σοβαρότητα σε κάθε παιχνίδι κάναμε την έκπληξη και βρεθήκαμε στις κορυφαίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα, ενώ δεν το περίμενε κανείς. Οι Ασίτες παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στη κατηγορία τις πρώτες δεκαεπτά αγωνιστικές και έτσι πρέπει να αντιμετωπίσουμε και τη συνέχεια. 

Σίγουρα, τα πράγματα θα μπορούσαν να ήταν διαφορετικά εάν είχαμε περισσότερες επιλογές σε παίκτες που θα αναλάμβαναν το δημιουργικό κομμάτι του παιχνιδιού.

Η επιλογή του Τσιάμη ήταν καλή, αλλά λόγω τραυματισμών δεν βοήθησε όσο μπορούσε. Με τον Περογαμβράκη στη σύνθεσή μας απ’ την αρχή του πρωταθλήματος θα ήμασταν μια άλλη ομάδα και θα μπορούσαμε να μιλάμε για περισσότερα πράγματα.

Όσον αφορά στη συνέχεια, είμαι πολύ αισιόδοξος ότι θα διατηρηθούμε στις κορυφαίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα, αφού ακολουθούν τέσσερα παιχνίδια στην έδρα μας, που θεωρείται το δυνατό μας χαρτί. Σημαντικότερο όλων όμως είναι ότι διαθέτουμε μια πολύ δεμένη ομάδα. Είμαστε μια οικογένεια. Μια καλή παρέα, που παίζουμε για τις Ασίτες και για τους εαυτούς μας.

Το κλίμα είναι εξαιρετικό και σε αυτό συμβάλει σε μεγάλο βαθμό η παρουσία του Αντώνη Λεκάκη. Ο κόουτς είναι ένας από εμάς. Μας μεταφέρει το πάθος του, την ηρεμία του και την μεγάλη του αγάπη για το ποδόσφαιρο.  Έχει πάρα πολλές γνώσεις και η θέση του ως παίκτης-προπονητής μας έχει βοηθήσει».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook