Ανοιχτά μίλησε για τη σχέση της με τον Χρήστο Χολίδη η Δούκισσα Νομικού, η οποία δήλωσε δημόσια:«Είμαστε μαζί με τον Χρήστο και είμαι πάρα πολύ καλά», σε συνέντευξή της στο «Πρωινό Mou».

Όταν ρωτήθηκε για την πρώτη γνωριμία της με τον τραγουδιστή, η 25χρονη παρουσιάστρια δήλωσε: «Η πρώτη γνωριμία έγινε όταν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έκανε πρωινό εδώ, εγώ έκανα το LifeStyle με τον Νίκο Παπαδάκη και είχαμε έρθει καλεσμένοι εδώ. Απλώς, τότε, δεν ήταν οι συνθήκες κατάλληλες για να υπάρξει κάτι μεταξύ μας, αλλά, ωστόσο, εμένα με είχε ιντριγκάρει ομολογώ. Με είχε ιντριγκάρει αυτό που έβγαζε προς τα έξω. Αλλά επειδή εγώ είμαι πολύ πιστή και καλό κορίτσι, όπως λένε, δεν κάναμε τίποτα παραπάνω. Μετά, ανταλλάσαμε κατά καιρούς διάφορα μηνύματα κι εκεί στο Just ήταν λίγο πιο πιεστικά μερικά από αυτά».

Αναφερόμενη στα χαρακτηριστικά του αγαπημένου της που την κέρδισανεξομολογήθηκε: «Είναι πολλά. Μου αρέσει να θαυμάζω έναν άντρα επειδή είναι άντρας. Επειδή αυτό που λέει το τηρεί, δεν λέει και ξελέει, ο λόγος του μετράει, ξέρει να κερδίσει μια γυναίκα και την κάνει να γελάει. Εγώ θέλω να γελάω πάρα πολύ. Μου αρέσει. Θέλω να περνάω καλά με τον άλλον και να νιώθω σιγουριά. Και τα έχω αυτά».

Σε ερώτηση που της έγινε αν ο Χρήστος Χολίδης είναι ο άντρας της ζωής της, η ίδια απάντησε: «Δεν μου αρέσει να τα λέω αυτά. Αυτό θα φανεί στην πορεία, όταν θα μεγαλώσεις πολύ και θα κάνεις τον απολογισμό σου. Γενικά δεν κάνω όνειρα. Απογοητεύομαι πολύ εύκολα και έχω απογοητευτεί πολλές φορές, οπότε προτιμώ να το ζω αυτό που υπάρχει γύρω μου».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook