Την Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου και ώρα 19:00 στην Μικρή Σκηνή του ΠΟΛΥΧΩΡΟΥ ΠΛΑΤΑΝΙΑ θα παρουσιαστεί η Θεατρική Παράσταση ΝΙΚΟΛΑΣ ο ΦΛΟΥΡΗΣ, βασισμένη στο ομώνυμο διήγημα της ΜΑΡΙΝΕΛΑΣ ΒΛΑΧΑΚΗ από την Θεατρική Ομάδα του Γυμνασίου – Λυκείου ΒΟΥΚΟΛΙΩΝ σε Σκηνοθεσία ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗ.

Συμμετέχει η παιδική χορωδία του Ωδείου της Μητροπόλεως Κισσάμου & Σελίνου καθώς και «ζωντανή» μουσική από ομάδα μαθητών.

Σκηνικά – Κοστούμια , Φωτισμοί : ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗΣ ,

Μουσική Επιμέλεια & Διδασκαλία : ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ

Λόγω της θεατρικής παράστασης το πρόγραμμα των εκδηλώσεων στον Πολυχώρο Πλατανιά διαμορφώνεται ως εξής :

ΠΕΜΠΤΗ 29 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ:

12:00 Αφήγηση διηγήματος Αλεξ.Παπαδιαμάντη, Ο ΧΑΡΑΜΑΔΟΣ – Χριστουγεννιάτικες Κατασκευές – Εργασία με Χριστουγεννιάτικα Τραγούδια.

17:30 Στην Μικρή Σκηνή, οι Κλόουνς ΖΙΝ –ΖΙΝ & ΦΥΣΤΙΚΙ, σε ένα ξεκαρδιστικό πρόγραμμα…αποκλειστικά για παιδιά, και για όσους …αισθάνονται, παιδιά!

19:00 ΝΙΚΟΛΑΣ ο ΦΛΟΥΡΗΣ, Θεατρική Παράσταση βασισμένη στο ομώνυμο διήγημα της ΜΑΡΙΛΕΝΑΣ ΒΛΑΧΑΚΗ.

Από την Θεατρική Ομάδα του Γυμνασίου – Λυκείου Βουκολιών. Συμμετέχει η Παιδική Χορωδία του Ωδείου Κισσάμου και Ζωντανή Μουσική από μαθητές.

Σκηνοθεσία : Δημήτρης Καλογεράκης.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 30 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ:

12:00 Αλεξ.Παπαδιαμάντη, «Τα Χριστούγεννα του Τεμπέλη» – Χριστουγεννιάτικες Κατασκευές

16:00 Παιχνίδια Λούνα Πάρκ, με τον Κλόουν ΠΕΠΙΤΟ

19:00 Magic Show by TONY, Θεαματικά Ταχυδακτυλουργικά, Φωτιές και Mini Illusions με ζωντανά ζώα!

21:00 ΝΥΚΤΕΣ ΓΙΟΡΤΩΝ στην Μικρή Σκηνή. Μουσική βραδιά με το Χανιώτικο Μουσικό Συγκρότημα ΠΕΡΙΠΛΑΝΗΤΕΣ

ΣΑΒΒΑΤΟ 31 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ:

12:00 Αλεξ.Παπαδιαμάντη, «ΕΡΩΤΑΣ στα ΧΙΟΝΙΑ» – Άσκηση με φωτογραφίες για την Οικογένεια – Γιορτινά Τραγούδια

13:00 Στην Μικρή Σκηνή, οι Κλόουνς ΖΙΝ-ΖΙΝ & ΦΥΣΤΙΚΙ σε ένα Πρωτοχρονιάτικο πρόγραμμα με πολλές εκπλήξεις!

Σας υπενθυμίζουμε ότι σε όλη την διάρκεια λειτουργίας του ΠΟΛΥΧΩΡΟΥ ΠΛΑΤΑΝΙΑ, Παιδιά και …Μεγάλα παιδιά μπορούν να διασκεδάσουν με το Καρουζέλ, το Τρενάκι των Γιορτών, (POLAR EXPRESS – αναχώρηση, κάθε 5 λεπτά!) στο Καράβι με την τεράστια τσουλήθρα και τον απίθανο καταπέλτη, να γνωρίσουν το Σπιτάκι του Άη Βασίλη και να φωτογραφηθούν μαζί του, να περιηγηθούν στην Mini Gallery μας, να γνωρίσουν τον σιωπηλό Κόσμο του βυθού, στην γωνιά του ΘΑΛΑΣΣΟΚΟΣΜΟΥ, να μάθουν για την χλωρίδα & την πανίδα του Εθνικού Δρυμού της ΣΑΜΑΡΙΑΣ, να κάνουν μια βόλτα στα περίπτερα των ΓΙΑΤΡΩΝ του ΚΟΣΜΟΥ, του συλλόγου προσφοράς & στήριξης ΟΡΙΖΟΝΤΑΣ και της ομάδας της περιοχής μας, του Α.Ο.Πλατανιά με παλιές φωτογραφίες από την εποχή της ίδρυσης του…

Και μην ξεχνάτε! Όλες τις ώρες λειτουργίας του ΠΟΛΥΧΩΡΟΥ ΠΛΑΤΑΝΙΑ δεχόμαστε ΦΑΡΜΑΚΑ που δεν τα χρειάζεστε, όπως και καλοδιατηρημένα ΒΙΒΛΙΑ και ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ.

Προσφέρετε σε αυτούς που τα έχουν ανάγκη και ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ, ΔΩΡΕΑΝ Λαχνούς Ενίσχυσης, συμμετέχοντας στην μεγάλη μας κλήρωση με δώρα αξίας πάνω από 10.000 ευρώ!

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook