Απειλές κατά της ζωής της αλλά και σε βάρος μελών της οικογένειάς της δέχεται τις τελευταίες ημέρες η πρόεδρος του Φιλοζωικού Σωματείου Χανίων κ. Αναστασία Μπομπολάκη.

Όπως είπε η κυρία Μπομπολάκη στο Flashnews.gr \” το τελευταίο διάστημα συμβαίνουν απίστευτα πράγματα σε εμένα και στην οικογένεια μου, από ένα κτηνοτρόφο που έρχεται στο σπίτι μου, και κρατώντας διάφορα αντικείμενα χτυπάει τα πάντα, προσπαθεί να μπει μέσα στο σπίτι, και απειλεί τόσο εμένα και το σύζυγο μου πως θα μας κάψει ζωντανούς\”.

Μάλιστα όπως τονίζει η κυρία Μπομπολάκη χθες πήρε τηλέφωνο στο σπίτι μου και είπε πως \”σήμερα θα χυθεί αίμα.\”

Επίσης το συγκεκριμένο άτομο, όταν η κυρία Μπομπολάκη του είπε πως για ότι πρόβλημα έχει με κάποιο φιλόζωο μπορεί να απευθυνθεί στη δικαιοσύνη, η απάντηση που έλαβε ήταν πως \”ο νόμος είμαι εγώ, ο δικαστής είμαι εγώ και δεν υπολογίζω κανέναν\”.

Σημειώνεται πως για το συγκεκριμένο περιστατικό η κυρία Μπομπολάκη έχει υποβάλει μήνυση, και  έχει ενημερώσει σχετικά και τις αστυνομικές αρχές των Χανίων, που έκαναν τις απαραίτητες συστάσεις στον κτηνοτρόφο χωρίς όμως να έχουν πιάσει και \”ιδιαίτερο τόπο\”.

Να σημειώσουμε πως σύμφωνα με  τα όσα είπε η πρόεδρος του Φιλοζωικού Σωματείου Χανίων, το γεγονός που έχει προκαλέσει τη μήνι του κτηνοτρόφου σε βάρος της είναι η εξαφάνιση ενός \”βαρελόσκυλου\” ιδιοκτησίας του, περιστατικό πάντως με το οποίο δεν έχουν ασχοληθεί όπως τονίζει η κυρία Μπομπολάκη, οι φιλόζωοι του νομού.

Αξίζει να επισημανθεί ακόμα πως οι απειλές του θερμόαιμου κτηνοτρόφου δεν περιορίζονται μόνο σε βάρος της κυρίας Μπομπολάκη, και της οικογένειας της αλλά εκτοξεύονται και σε βάρος άλλων μελών του φιλοζωικού.

Εν μέσω όμως όλων αυτών άλλο ένα κρούσμα βίας σε βάρος σκυλιών ήρθε να προστεθεί χθες μόλις στα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας το τελευταίο διάστημα.

Πρόκειται για ένα λυκόσκυλο που βρέθηκε χτυπημένο με κυνηγετικό όπλο  στην περιοχή του Ατσιπόπουλου Ρεθύμνου. Τ ο άτυχο ζώο έφερε τραύματα από σκάγια και μεταφέρθηκε στον κτηνίατρο, ο οποίος κατέλαβε μεγάλη προσπάθεια να ανακουφίσει το ζώο από τους πόνους, σώζοντας του τη ζωή και μάλιστα την ημέρα των Χριστουγέννων.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook