Συνέντευξη Τύπου στο Δήμο Αγίου Νικολάου έδωσαν σήμερα Τετάρτη 28/12/2011, ο Δήμαρχος κ. Δημήτρης Κουνενάκης, ο Αντιδήμαρχος κ. Μανόλης Αικατερινάκης, ο αντιπρόεδρος του ΠΑΟΔΑΝ κ. Γιώργος Ξένος και ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Αγίου Νικολάου κ. Στέργιος Ατσαλάκης, με θέμα την εντυπωσιακή εκδήλωση της Υποδοχής του Νέου Χρόνου 2012 στο λιμάνι του Αγίου Νικολάου.

Όπως αναφέρει ο Δήμος Αγίου Νικολάου:

Η υποδοχή του Νέου Χρόνου 2012 θα πραγματοποιηθεί στο Λιμάνι του Αγίου Νικολάου το Σάββατο στις 31 Δεκεμβρίου 2011 και ώρα 14.30.

Ο Παλιός Χρόνος θα μας αποχαιρετήσει μέσα στη βαρκούλα του, από τη γραφική Λίμνη του Αγίου Νικολάου, ευχόμενος Αγάπη, Ειρήνη και Υγεία, παίρνοντας μαζί του όλο το βάρος της περασμένης χρονιάς. Θα υποδεχθούμε με αισθήματα χαράς, ελπίδας και αισιοδοξίας τον Καινούργιο Χρόνο που θα έλθει στο λιμανάκι του Αγίου Νικολάου.

O Παλιός ο χρόνος θα αναχωρήσει από την Κεντρική Πλατεία Ελευθερίου Βενιζέλου στις 14:30, συνοδευόμενος από τη Δημοτική Φιλαρμονική, θα κατέβει στη λίμνη απ’ όπου θα αναχωρήσει με την βάρκα των προσκόπων.

Με τον ερχομό του Αη Βασίλη θα υποδεχθούμε το Νέο Χρόνο 2012 στη μικρή προβλήτα του Λιμανιού και θα κατευθυνθούμε προς τη Ρούσου Κουνδούρου.
Η Φιλαρμονική του Δήμου καθώς και πλήθος κόσμου, με κάλαντα και άλλους χαρούμενους σκοπούς θα συνοδεύσουν τον Αη Βασίλη με το γαϊδουράκι του, στην Κεντρική πλατεία της πόλης μας.

Στην Κεντρική πλατεία τα παιδιά θα φωτογραφηθούν με τον Αη Βασίλη και θα διασκεδάσουν με την παρουσία φαντασμαγορικών ξυλοπόδαρων και διασκεδαστών, θα συμμετέχουν σε δημιουργικά παιχνίδια και θα παρακολουθήσουν θεατρικά δρώμενα από τους προσκόπους και οδηγούς τραγουδώντας και χορεύοντας!
Τις εκδηλώσεις πλαισιώνουν οι Πρόσκοποι, οι Οδηγοί και οι Σαμαρείτες του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Θα απολαύσουμε επίσης παραδοσιακές Χριστουγεννιάτικες γεύσεις από έναν γιορτινό μπουφέ, με τη συνοδεία μουσικής!
Ο Αη Βασίλης έχει πολλές εκπλήξεις … Μην τις χάσετε!!!
Σας περιμένουμε όλους!

Τις εκδηλώσεις υποστηρίζει και φέτος η Cyta Ελλάδος, θυγατρική του Εθνικού Οργανισμού Τηλεπικοινωνιών Κύπρου.

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΔΗΜΟΥ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

O Πολιτιστικός Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Αγίου Νικολάου και η Δημοτική Κοινότητα Αγίου Νικολάου ενημερώνουν ότι το πρόγραμμα για την παραμονή της πρωτοχρονιάς έχει ως εξής:

O παλιός ο χρόνος θα αναχωρήσει από την πλατεία Ελευθερίου Βενιζέλου στις 14:30 συνοδευόμενος από τους επισήμους και τη Δημοτική Φιλαρμονική θα κατέβει στη λίμνη απ’ όπου θα αναχωρήσει με την βάρκα των προσκόπων.

Με το ερχομό του Αη Βασίλη στην προβλήτα του λιμανιού (βίντσι) θα υποδεχθούμε το Νέο Χρόνο 2012 και μέσω της Ρούσου Κουνδούρου θα κατευθυνθούμε προς στην πλατεία Ελευθερίου Βενιζέλου.

Φτάνοντας στην Κεντρική Πλατεία , τα παιδιά θα μπορούν να διασκεδάσουν με ξυλοπόδαρους, διασκεδαστές, προσκόπους και οδηγούς χορεύοντας στους ρυθμούς της ημέρας.
Θα προσφερθεί χριστουγεννιάτικο κέρασμα προσφορά των ζαχαροπλαστείων της πόλης μας.

Τις εκδηλώσεις πλαισιώνουν οι Πρόσκοποι, οι Οδηγοί και οι Σαμαρείτες του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook