Με το αγωνιστικό κομμάτι να περνάει μοιραία σε δεύτερο ρόλο ολοκληρώθηκε το Τουρνουά Αγάπης-Ανθρωπιάς-Αλληλεγγύης, που έγινε στις Μουρνιές, με πρωτοβουλία της Σπάθας Κολυμβαρίου και του Βαγγέλη Αγγελάκη.

Το τουρνουά έγινε για την ενίσχυση της προσπάθειας ώστε να συγκεντρωθεί το ποσό που απαιτείται για να κάνει επέμβαση ο μικρός Πετράκης Αντωνόπουλος, γιος του ποδοσφαιριστή του Α.Ο. Χανιά, Γιώργου Αντωνόπουλου.

Πέρα από τη Σπάθα, στον Αγώνα για τη Ζωή πήραν μέρος ο ΑΟΧ, ο Μινώταυρος και ο Κισαμικός.

Στο αγωνιστικό κομμάτι στον πρώτο ημιτελικό ο Α.Ο. Χανιά κέρδισε στα πέναλτι 2-1 τον Μινώταυρο (1-1 το 40λεπτο με γκολ των Μπακάκη-Καβρουλάκη), ενώ στον άλλο ο Κισαμικός με δύο γκολ του Σουχλάκη νίκησε 2-0 τη Σπάθα.

Στον άτυπο τελικό ο Κισαμικός με γκολ των πρώην παικτών του ΑΟΧ, Βασαδάκη και Παπιδάκη (θα αποτελέσει μεταγραφικό απόκτημα του Ιανουαρίου), επικράτησε με 2-0 των «μπλε», ενώ στον μικρό τελικό ο Μινώταυρος επιβλήθηκε 4-0 της Σπάθας με γκολ των Ψαράκη, Τζαγκαράκη, Καβρουλάκη και Τσικουδάκη.

Ο αγώνας για την ενίσχυση του μικρού Πετράκη συνεχίζεται και αρκετές ομάδες από τα Χανιά, αλλά και την υπόλοιπη Ελλάδα έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για να βοηθήσουν οικονομικά την προσπάθεια αυτή.


Λευτέρης Αντωνακάκης

Φωτογραφίες Γιώργος Δρακάκης