Τη τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του σέρβου “ίντερ” Μίλαν Φίλιτς στο Σαββατιάτικο εκτός έδρας παιχνίδι του Κύδωνα με τον Διομήδη Άργους στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Α1 χάντμπολ των ανδρών.

Ο πρώτος σκόρερ της ομάδας τη φετινή χρονιά υπέστη διάστρεμμα που δεν του επιτρέπει να πάρει μέρος στη προετοιμασία. Ο παίκτης θα δοκιμάσει στη προπόνηση της Παρασκευής οπότε και θα αποφασιστεί αν μπορεί να συμπεριληφθεί στην αποστολή για το Άργος. Είναι σαφές ότι σε περίπτωση που δεν αγωνιστεί ο Φίλιτς το πλήγμα για τον Κύδωνα θα είναι μεγάλο, καθώς ο Σέρβος είναι παίκτης – βαρόμετρο. Τουλάχιστον ο Μάνος Οικονομάκης θα μπορεί για πρώτη φορά να υπολογίζει στο νεοαποκτηθέντα Σέρβο Μπόμπαν Τζόρτζεβιτς (έφτασε το δελτίο του).

Πέραν τούτου στη τελευταία προπόνηση ο τεχνικός της ομάδας δοκίμασε νέα σχήματα για να αντιμετωπίσει τη πολύ καλή επίθεση των γηπεδούχων.
Οι «Λύκοι» όπως είχε φανεί και από τις μεταγραφές (Σαμαράς, Ζαραβίνας, Μάλλιος, Γιόχανσον, Τάσκοβιτς) είναι φέτος πολύ ανταγωνιστικοί, κάτι που αποδεικνύεται και στην πράξη από την έως τώρα πορεία στο πρωτάθλημα.

Με μόνο 4 ήττες συνολικά ( 2 από ΠΑΟΚ και άλλες 2 στα εκτός έδρας με ΑΕΚ και Δούκα) είναι μια ομάδα φόβητρο για όλους τους αντιπάλους. Η δεύτερη καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος χρειάζεται καλή άμυνα, δύναμη ταχύτητα και αλληλοκάλυψη για να ηττηθεί και έτσι το έργο του Κύδωνα το Σάββατο είναι εξαιρετικά δύσκολο.

Η 17η αγωνιστική ξεκίνησε τη Τετάρτη με τη νίκη έκπληξη του Αεροπού επί της ΑΕΚ στην Έδεσσα με σκορ 30-29.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook