Η μέτρια εμφάνιση του ΟΦΗ η «ασπίδα» προστασίας προς τους παίκτες του από τον Αναστόπουλο αλλά και το θέμα του Σουμπίνιο είναι τα τρία στοιχεία που απασχόλησαν την συνέντευξη τύπου μετά το τέλος του αγώνα με τον Λεβαδειακό.

Ο προπονητής του ΟΦΗ παρά την ήττα από τον Λεβαδειακό κάλυψε τους ποδοσφαιριστές του λέγοντας ότι παίζουν συνεχώς το τελευταίο διάστημα και δεν έχουν ξεκουραστεί καθόλου, ενώ για την τελευταία παρουσία του Σουμπίνιο υπογράμμισε ότι ήταν απόφαση του Ολυμπιακού να τον πάρει πίσω και δεν μπορούσε να κάνει κάτι. Όσο για την χρησιμοποίηση του Βραζιλιάνου μέσου ο Αναστόπουλος τόνισε ότι πίστευε ότι μπορεί να πάρει κάτι από τον παίκτη έστω και στα 45 λεπτά που χρησιμοποιήθηκε.

Στις δηλώσεις του στη συνέντευξη τύπου, ο τεχνικός του ΟΦΗ ανέφερε: «Χάσαμε ένα παιχνίδι, χωρίς να έχει κάνει φάσεις ο αντίπαλος μας. Ήταν καθοριστικό το πέναλτι που χάσαμε, αλλά και η φάση του γκολ όπου δεχθήκαμε. Καταλαβαίνω την πίκρα που υπάρχει, γιατί υπολογίζαμε ότι μπορούσαμε να το κερδίσουμε το παιχνίδι βάσει της απόδοσης μας και δικαιούμασταν να το πάρουμε. Δεν κατεβάζουμε το κεφάλι, δεν ξεφεύγουμε από τον στόχο μας, συνεχίζουμε την προσπάθεια και κοιτάμε μπροστά. Δεν θέλω να αναφερθώ στη διαιτησία, αλλά έδειξε πολλές κάρτες σε εμάς, χωρίς να είναι δικαιολογία αυτό καθώς δεν διαμόρφωσε το αποτέλεσμα. Είμαστε μέσα στους στόχους μας και προχωράμε. Ο στόχος μας είναι να πάμε όσο πιο ψηλά μπορούμε και να το καταφέρουμε όσο πιο γρήγορα. Κανείς δεν πίστευε ότι θα είχαμε αυτή την πορεία που έχουμε κάνει μέχρι τώρα, εκτός από εμάς».

Ερωτηθείς για το αν ομάδα του περνά αγωνιστική κάμψη, τόνισε: «Δεν είναι θέμα κάμψης, αλλά οι παίκτες δεν είναι μηχανές, είναι άνθρωποι. Δεν έχουν κάνει ούτε διακοπές ούτε έχουν ξεκουραστεί, εξάλλου δεν υπάρχει ομάδα όπου να παίζει πάντα καλά. Στα δικά μας παιχνίδια, στα περισσότερα ήμασταν από καλοί ως πολύ καλοί με εξαίρεση τον αγώνα με την Κέρκυρα. Σήμερα καθοριστικό ήταν το σημείο του πέναλτι. Δεν θέλω να βρω δικαιολογίες, αλλά σήμερα είχαμε πολλά προβλήματα όπως αυτά με τους Παπουλή, Μάντζιο και Μποντόρ».

Για το μείζον θέμα όπου απασχόλησε τον ΟΦΗ τις τελευταίες ημέρες και είναι η αποχώρηση του Σουμπίνιο, ανέφερε: «Ο Ολυμπιακός μας ζήτησε τον Σουμπίνιο πίσω και θα τον πάρει. Εμείς όμως μέχρι την τελευταία στιγμή πρέπει να παίρνουμε το οτιδήποτε μπορούμε από τον κάθε παίκτη. Δεν μπορώ να ξέρω για ποιο λόγο τον ζήτησε πίσω, αλλά από τη στιγμή που τον ζήτησε δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα. Είχαμε προβλήματα και για αυτό έπαιξε, αν δεν ήμασταν πλήρεις θα ήταν διαφορετικά.Δεν είναι σωστό και τίμιο να καταθέτουμε σαν δικαιολογία τα προβλήματα που υπάρχουν. Και όταν παίζαμε καλά είχαμε τα ίδια προβλήματα».

Ενώ έκλεισε τις δηλώσεις του ξεκαθαρίζοντας ότι η ομάδα του δεν είναι ακόμα έτοιμη για υψηλότερους στόχους: «Δεν είμαστε έτοιμοι για υψηλότερους στόχους, όταν θα είμαστε θα το πούμε πρώτοι εμείς. Υπάρχουν προβλήματα στην ομάδα τα οποία αν δεν λυθούν δεν μπορούμε να βάλουμε υψηλότερους στόχους».

Στον αντίποδα ο Γιώργος Παράσχος είχε κάθε λόγο να είναι ευχαριστημένος, τόσο για το νικηφόρο αποτέλεσμα της ομάδας του, όσο και από την υποδοχή όπου του επεφύλαξαν όλοι στον ΟΦΗ: «Ήταν ένα πολύ σημαντικό τρίποντο, το οποίο μας το χρωστούσαν από την προηγούμενη αγωνιστική με τον Εργοτέλη. Απέναντί μας είχαμε μια πολύ καλή ομάδα, σε μια πολύ δυνατή έδρα. Στο πρώτο ημίχρονο ο ΟΦΗ μας πίεσε, αλλά στο δεύτερο με εξαίρεση τη φάση του πέναλτι, δεν κινδυνεύσαμε. Θέλω να ευχηθώ στον ΟΦΗ να έχει καλή συνέχεια και να υλοποιήσει το στόχο του. Ανάμεσα σε εμένα και την Κρήτη υπάρχει μια πάρα πολύ δυνατή σχέση η οποία θα κρατήσει για πάντα. Ευχαριστώ τους φίλους του ΟΦΗ για το χειροκρότημά τους».

Αναφερόμενος στον ΟΦΗ και το πώς τον είδε, ο Καστοριανός τεχνικός, είπε: «Δεν ήταν άσχημος ο ΟΦΗ, ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ καλός. Είναι μια πολύ ποιοτική ομάδα, με πολλές και καλές λύσεις».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook