Με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο πέρασαν από την Ελούντας οι Παίδες της ΕΠΣΗ που συνέτριψαν με 0-7 το Λασίθι για το Ενωσιακό πρωτάθλημα κάνοντας σημαντικό βήμα για την κατάκτηση της πρώτης θέσης.

Το σκορ για το Ηράκλειο άνοιξε στο 6΄ ο Κρεμασμένος ενώ ο ίδιος παίκτης στο 30΄ ήταν εύστοχος από τα 11 βήματα κάνοντας το 0-2 . Στη συνέχεια μέσα σε δύο λεπτά το Ηράκλειο καθάρισε το ματς αφού στο 33΄ ο Νικολάου έκανε το 0-3 και στο 34΄ ο Λεμονιάς ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-4 που ήταν και το σκορ για το πρώτο ημίχρονο.

Στο 50΄ ο Κρεμασμένος και πάλι βρήκε δίχτυα καθώς με πλασέ έκανε το 0-5 ενώ ο θρίαμβος για την ομάδα του Ηρακλείου ολοκληρώθηκε με τον Λυδάκη να κάνει το 0-6 στο 67΄ και τον Κιτστάκη να βάζει το κερασάκι στην τούρτα λίγο πριν το τέλος της αναμέτρησης διαμορφώνοντας το τελικό 0-7.

Λασίθι (Ιορδάνης Κερκίνης): Δασκαλάκης, Καβουσανός, Παθιάκης Κ, Διακαινισάκης, Σταυρουλάκης, Χρυσοφάκης, Ζερβαλάκης, Προϊστάκης, Παθιάκης Ν (30’ Γιακουμάκης), Πετράκης, Αλίογλου

Ηράκλειο (Θοδωρής Μαρταβατζής): Παναγιώτου, Τσατσάκης, Κτιστάκης, Σφακιωτάκης, Χατζάκης, Πηρουνάκης, Λυδάκης (60’ Παπαγγελής), Κρεμασμένος, Λεμονιάς, Βρυσανάκης (60’ Κομνηνός), Νικολάου (65′ Κουγιός).

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook