Με τον καλύτερο τρόπο ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της για το 2011 για το Ενωσιακό πρωτάθλημα η ομάδα Νέων της ΕΠΣΗ.

Το συγκρότημα του Θόδωρου Μαρταβατζή κέρδισε με 1-3 στην Ελούντα το Λασίθι και με αυτή του τη νίκη έπιασε το Ρέθυμνο στην πρώτη θέση της βαθμολογίας που πέρασε νικηφόρα από τα Χανιά κερδίζοντας με 2-3.

Το πρώτο ημίχρονο δεν είχε πολλές φάσεις τόσο από την μια όσο και από την άλλη πλευρά όμως στο 54΄ το Ηράκλειο κέρδισε πέναλτι σε χέρι του Μπλιανάκη μέσα στην περιοχή που έφερε και την αποβολή του παίκτη του Λασιθίου. Ο Χαλκιαδάκης ανέλαβε την εκτέλεση και έκανε το 0-1. Το 0-2 έγινε στο 64’ με όμορφο σουτ του Ξημεράκη.

Το Λασίθι μείωσε στο 70’ με διαγώνιο σουτ του Μπαριτάκη σε 1-2. Δοκάρι για τους φιλοξενούμενους είχε στο 75’ ο Ξημεράκης και στο 77’ το Λασίθι άγγιξε την ισοφάριση, με το σουτ του Μπαριτάκη να σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Ηρακλείου. Τελικά, τη νίκη για το Ηράκλειο «κλείδωσε» στο 88’ ο Σπηλιωτάκης, αξιοποιώντας την πάσα του Βαρούχα.

Λασίθι (Νίκος Ατσαλής): Σταθάκης, Γερομαρκάκης, Τουτουδάκης, Δασκαλάκης, Μπιλανάκης, Κοκολάκης, Μόσχου (65’ Γιαννικάκης), Χρυσοφάκης, Γκέκας, Μπαριτάκης, Δερμιτζάκης (70’ Πάγκαλος)

Ηράκλειο (Θ.Μαρταβατζής): Κασαπάκης, Χουρδάκης, Λυδάκης, Λουμπάκης, Καρβελάς, Ξημεράκης, Σπηλιωτάκης, Βρεττός (71’ Μπιτσακάκης), Χαλκιαδάκης, Χρηστάκης, Τσομπανάκης (65’ Βαρούχας)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook