\”Κοντεύουν 7 χρόνια από την ημέρα που για πρώτη φορά υποδέχτηκε κόσμο το πρώτο μουσικό μεζεδοπωλείο της πόλης των Χανίων.ΣΚΟΥΤΕΛΙΚΟ ήταν το όνομά του και 1/1/2005 ξεκίνησε ένα νέο «κίνημα» στην διασκέδαση αυτής της πόλης.

Μικρά πιάτα με μεζεδάκια, λαδόκολα αντί για τραπεζομάντιλο, μικρά τραπέζια το ένα σχεδόν πάνω στο άλλο, ζωντανή μουσική, τσικουδιά, κρασί, ρακόμελο και όλο το μαγαζί μια παρέα.

Από τότε πολλές όμορφες αναμνήσεις και καταστάσεις συνδέονται με το όνομα της συγκεκριμένης επιχείρησης αλλά-δυστυχώς-και κάποια άλλα τόσο δυσάρεστα που κατέστησαν αδύνατη της συνέχεια της λειτουργίας αυτής.

 Λόγοι οικογενειακοί, προσωπικοί αλλά και λόγοι ανώτερης βίας που οφείλονται στο γνωστό Ελληνικό φαινόμενο της μικροπρέπειας και της κακομοιριάς που χαρακτηρίζει ορισμένους συμπολίτες μας οδήγησαν την οικογένεια Περβολιανάκη στην απόφαση της παύσης λειτουργίας της επιχείρησης «ΣΚΟΥΤΕΛΙΚΟ» και αποχώρησης από τον χώρο όπου στεγάζονταν τα τελευταία 7 χρόνια στην διεύθυνση ΕΛ.ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 17.

Θεωρούμε υποχρέωσή μας να σας ευχαριστήσουμε για την εμπιστοσύνη που μας δείξατε, τις όμορφες βραδυές που περάσαμε παρέα αλλά και την αμέριστη συμπαράστασή σας σε όλες τις όμορφες ή δύσκολες στιγμές που βιώσαμε όλα αυτά τα χρόνια.

 Ευχόμαστε σε όλους ο καινούργιος χρόνος να μας βρεί υγιείς,χαρούμενους και δυνατούς για να μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε όλοι μας την δύσκολη αυτή κατάσταση που περνάει ο τόπος μας και να συνειδητοποιήσουμε ότι ο μόνος τρόπος για να το καταφέρουμε είναι να σταθούμε ο ένας ΔΙΠΛΑ στον άλλο και όχι ΑΠΕΝΑΝΤΙ..

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ…

Με εκτίμηση
Περβολιανάκης Μιχάλης\”

(Οι φωτό είναι απο το facebook του \”Σκουτελικό\”)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook