Μπορεί η θερμοκρασία να έχει αγγίξει του 0 βαθμούς Κελσίου, μπορεί τα περισσότερα χιονοδρομικά κέντρα να σφύζουν από ζωή, μπορεί τα σκουφιά και τα κασκόλ να είναι στην ημερήσια διάταξη υπάρχουν όμως κάποιες κυρίες που στις παραλίες του Μαϊάμι και του St.Barts…δοκιμάζουν μαγιό προκαλώντας τον ανδρικό πληθυσμό και κάποιες άλλες που φωτογραφήθηκαν με ότι λιγότερο για γνωστό ημερολόγιο.
Επιλέξαμε αυτές με τα πιο μικροσκοπικά μαγιό!

Η Κέιτ Μος σίγουρα κατάφερε να βρει το πιο μικρό μπικίνι που με δυσκολία καλύπτει τα κάλλη της, τα οποία δεν χαρακτηρίζονται και ζουμερά. Και όλα αυτά για τη φωτογράφιση του ημερολογίου Pirelli.

\"\"

\"\"

Η Λάρα Στόουν στα 28 της χρόνια θεωρείται ως ένα από τα πιο σέξι μοντέλα. Φαίνεται ότι και εκείνη επέλεξε ένα μικροσκοπικό μπικίνι για τη φωτογράφιση του ημερολογίου της Pirelli.

\"\"

Σοφία Βεργκάρα. Η εκρηκτική καλλονή από την Κολομβία επέλεξε το Μεξικό για να περάσει τις γιορτές των Χριστουγέννων. Με δίχρωμο μπικίνι σε μωβ και μαύρο χρώμα και τεράστιο ψάθινο καπέλο η Σοφία Βεργκάρα επέδειξε για μία ακόμα φορά τη ζουμερή σιλουέτα της.

\"\"

Ελάχιστες γυναίκες στα 43 τους χρόνια θα τολμούσαν να εμφανιστούν με τρικίνι στην παραλία. Η ηθοποιός Στέφανι Σέιμουρ επέλεξε ένα λευκό εντυπωσιακό μαγιό για να κάνει το μπάνιο της στο St. Barts.

\"\"

\"\"(real)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook