Την Τρίτη 20 Δεκεμβρίου το Πανεπιστήμιο των Ορέων και μέσα στα πλαίσια των δράσεών του, πραγματοποίησε επίσκεψη στη Μονάδα μας (Γηροκομείο), με ομάδα γιατρών ΩΡΛ αποτελούμενη από τους κ. Εμμανουήλ Προκοπάκη καθηγητή, την κ. Άννα Ελευθεριάδου-Γκίκα και κ. Κική Πέττα, την κ. Στέλλα Τσακωνίκου εθελόντρια και την κ. Τερέζα Καρπαθιωτάκη γραμματέα.

Την ομάδα συνόδευε η κ. Βαρβάρα Τερζάκη-Παλλήκαρη συνιδρύτρια του Πανεπιστημίου των Ορέων.

Τους υποδέχτηκαν και τους καλωσόρισαν οι εργαζόμενοι και οι ηλικιωμένοι μας, ενώ στη συνέχεια ο καθηγητής κ. Εμμανουήλ Προκοπάκης αναφέρθηκε στους στόχους και σκοπούς των δράσεων του Πανεπιστημίου των Ορέων, προς την ύπαιθρο και τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες πληθυσμού.

Η ομάδα των γιατρών εξέτασε τους ηλικιωμένους, ενώ η κ. Βαρβάρα Τερζάκη μαζί με τις κ. Σ. Τσακωνίκου και Τερ. Καρπαθιωτάκη συζήτησαν μαζί τους και τους προσέφεραν γλυκίσματα, ενώ όλοι μαζί τους υποσχέθηκαν ότι κατά τακτά χρονικά διαστήματα θα προσφέρουν στους ηλικιωμένους τη δυνατότητα και για άλλες ιατρικές εξετάσεις.

Το Διοικητικό Συμβούλιο, οι εργαζόμενοι και οι ηλικιωμένοι μας τους ευχαριστούν και τους εύχονται Υγεία και καλή δύναμη στο σημαντικό έργο τους.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook