Ούτε στον χειρότερό του εφιάλτη δεν θα φανταζόταν τέτοιο… ξύπνημα ο 73χρονος ένοικος ενός διώροφου σπιτιού στην Αταλάντη Φθιώτιδας! Τα άγρια χτυπήματα που δεχόταν στο πρόσωπο και στο κεφάλι τον έκαναν να περάσει απότομα από τον κόσμο των ονείρων στην σκληρή πραγματικότητα!

Μπροστά του είδε δυο κουκουλοφόρους, που είχαν τρυπώσει στο σπίτι του παραβιάζοντας το παράθυρο της κουζίνας και τον απειλούσαν ότι θα τον σκοτώσουν αν δεν τους αποκάλυπτε πού έκρυβε τις οικονομίες του! Παρά τον τρόμο που ένιωθε, ο 73χρονος δεν άνοιξε το στόμα του κι έτσι οι κακοποιοί τον έδεσαν χειροπόδαρα και ερεύνησαν μόνοι τους το σπίτι, ώσπου ανακάλυψαν 800 ευρώ τα οποία άρπαξαν μαζί με τρία κινητά και εξαφανίστηκαν.

Μόλις έφυγαν, ο αιμόφυρτος ηλικιωμένος άρχισε να καλεί σε βοήθεια. Όμως, κανείς δεν άκουγε τις φωνές του, ώσπου το πρωί ένας γείτονας που πήγαινε στη δουλειά του άκουσε τις εκκλήσεις του και έτρεξε να τον λύσει! Ένα ασθενοφόρο μετέφερε τον άτυχο άνδρα στο Κέντρο Υγείας Αταλάντης και από εκεί διακομίσθηκε στο νοσοκομείο της Λαμίας όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook