Στα χέρια των αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας βρίσκεται από χθες το μεσημέρι ένας 37χρονος αλβανικής υπηκοότητας, ο οποίος, αν και φαινομενικά εργαζόταν σε πλυντήριο αυτοκινήτων, η πραγματική του «δουλειά» μάλλον ήταν άλλη…

Όπως αποδείχθηκε από την αστυνομική έρευνα, ο Αλβανός χρησιμοποιούσε τη δουλειά στο πλυντήριο ως προκάλυμμα για να διακινεί ανενόχλητος και υπεράνω κάθε υποψίας, μεγάλες ποσότητες κοκαΐνης στην πόλη της Λαμίας, την οποία προμηθευόταν από την πατρίδα του.

Οι Αρχές όπως δημοσιεύει το lamiareport.gr, ύστερα από έλεγχο στην αποθήκη του πλυντηρίου που εργαζόταν, βρήκαν επιμελώς κρυμμένα 65,8 γραμμάρια κοκαΐνης, μια ζυγαριά ακριβείας που έφερε υπολείμματα από κοκαΐνη, καθώς επίσης και πολλές νάιλον συσκευασίες για ναρκωτικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 37χρονος είχε μεταφέρει την κοκαΐνη μέσω Κακαβιάς, στις 5 Δεκεμβρίου από την Αλβανία, όπου είχε πάει μόνος του.

Εκτός από την κοκαΐνη, οι άνδρες της Ασφάλειας κατάσχεσαν επίσης 160 ευρώ που βρέθηκαν πάνω του και δύο κινητά τηλέφωνα.