Σε μια ξεχωριστή προσφορά προχώρησε ο Εργοτέλης για τις δύο εντός έδρας αναμετρήσεις που ακολουθούν για την κρητική ομάδα στο πρωτάθλημα με Ξάνθη και Πανιώνιο στο Παγκρήτιο Στάδιο.

Η συνολική γενική είσοδος και για τα δύο παιχνίδια έχει οριστεί στα 20 ευρώ, ενώ τα μεμονωμένα εισιτήρια για τον κάθε αγώνα θα κοστίζουν 15 ευρώ, με την είσοδο για τις γυναίκες και τα παιδιά έως 15 ετών να είναι ελεύθερη εκτός από τη θύρα 1. Τα εισιτήρια και για τις δύο αναμετρήσεις έχουν τεθεί ήδη σε κυκλοφορία.

Στον καθαρά αγωνιστικό τομέα εν όψει της προετοιμασίας για το ματς της προσεχούς Τετάρτης με την Ξάνθη στα ήδη γνωστά προβλήματα τραυματισμών των Τζούνιορ, Μπούντιμιρ και Αθανασίου προστέθηκε την Πέμπτη και ο Κλαούντιο Ντάτομο που υποφέρει από αιμάτωμα στην ποδοκνημική. Η σοβαρότητα της κατάστασης του Ουρουγουανού θα φανεί το Σάββατο, οπότε και θα προσπαθήσει να γυμναστεί κανονικά.

Με εξαίρεση την Παρασκευή (30/12) όπου έχει δοθεί ρεπό, τις επόμενες ημέρες οι προπονήσεις θα συνεχιστούν κανονικά και μάλιστα την παραμονή της Πρωτοχρονιάς το πρόγραμμα περιλαμβάνει δύο προπονήσεις.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook