Χριστουγεννιάτικο παραμύθι θύμιζε το Σπιτάκι των Νέων Νεάπολης που φιλοξενούσε τον Άγιο Βασίλη καθισμένο δίπλα σε ένα «αληθινό τζάκι» αναμμένο που χάριζε τη ζεστασιά του σε όλα τα παιδάκια που ερχόντουσαν να παραλάβουν το δωράκι τους και να φωτογραφηθούν στην αγκαλιά του!

Τα παιδιά έφθαναν στο σπιτάκι του Αη Βασίλη με το Τραινάκι της Χαράς και αμέσως μετά τα υποδεχότανε η κ. Σόφη Κορομπύλια όπου αντάλλασε μαζί τους ευχές και τους προσέφερε υπέροχες λιχουδιές!

Δίπλα στο Σπιτάκι Των Νέων Νεάπολης υπήρχε το παζάρι που είχε οργανώσει ο Σύλλογος Εργαζομένων του Καταστήματος Κράτησης Νεάπολης με όμορφα χριστουγεννιάτικα στολίδια και διάφορα δωράκια με σκοπό να προσφέρουν τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν στο Φιλόπτωχο Ταμείο των άπορων κρατουμένων.

Ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Δημήτρης Κουνενάκης μαζί με τον Αντιδήμαρχο κ. Μιχάλη Μαρή , τον πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας κ. Γιάννη Τσιχλή και την κ. Μαρία Φορτετζανού παραβρέθηκαν στην εκδήλωση Των Νέων Νεάπολης, αντάλλαξαν ευχές με τα παιδιά και τους γονείς τους για τον καινούργιο χρόνο και φωτογραφήθηκαν με τον Αη Βασίλη.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook