Μπορεί η «Ζωή της άλλης» να φτάνει στο τέλος της, παρόλα αυτά οι εξελίξεις συνεχίζουν να είναι καταιγιστικές. Το φινάλε της επιτυχημένης σειράς του Mega πλησιάζει, Παρασκευή 6 Ιανουαρίου, και το τελευταίο επεισόδιο αναμλενεται άκρως συγκλονιστικό.

Αποκαλύπτεται επιτέλους ότι η Ξένια δεν είναι η κόρη του Πέτρου, αλλά η Φιλιώ. Ο Ηλίας φεύγει για πάντα, ενώ η Βάσω έρχεται πολύ κοντά με τον γιατρό Ακριτίδη που της έσωσε τη ζωή.
 
Όσο για το ημερολόγιο του Στέφανου; Αυτό φαίνεται ότι επιτέλους φτάνει στα χέρια του Ανδρόνικου, ενώ η Ελπίδα τα ξαναβρίσκει με τον Χάρη. Όλες οι απάτες που έχει κάνει ο Σωτήρης έρχονται στο φως και την ίδια ώρα η Ξένια συλλαμβάνεται και οδηγείται στο κρατητήριο, χωρίς όμως να έχει συναίσθηση του τι έχει κάνει. Την ώρα της ανάκρισης η Ξένια βρίσκεται σε κατάσταση αμόκ και παραληρεί ότι θα τους σκοτώσει όλους και θα φύγει στην Ιταλία με τον πατέρα της.

Οι αρχές κρίνουν ότι πρέπει να την εξετάσει ψυχίατρος και γι’ αυτό πρέπει να μεταφερθεί στο νοσοκομείο των φυλακών. Κατά τη μεταφορά της, όμως, η Ξένια κλέβει το περιπολικό, περιπλανιέται στην Αθήνα, ενώ βλέποντας ότι έχει απομείνει μόνη αποφασίζει να δώσει τέλος στη ζωή της την παραμονή Χριστουγέννων.

Την ώρα που στην έπαυλη γιορτάζουν τα γενέθλια της Ελπίδας, η Ξένια δίνει τέλος στην πισίνα, προκειμένου να μη φύγει ποτέ από το σπίτι αυτό.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook