Η σχέση τους μετράει μόλις έξι μήνες και το ερχόμενο καλοκαίρι η Αμέλια Αναστασάκη και ο Κώστας Αποστολάκης σκοπεύουν να παντρευτούν. Οι δυο τους φωτογραφίζονται πλέον μαζί, ενώ μιλούν για τη γνωριμία τους, για την πρώτη τους συνάντηση, αλλά και αν θέλουν να κάνουν σύντομα ένα παιδί.
 
«Με την Αμέλια από την πρώτη στιγμή γνωριμίας μας βλέπαμε μπροστά μας διάφορα σημάδια που μας έκαναν να πιστέψουμε ότι μπορούμε να ζήσουμε μαζί. Λένε να μην πιστεύει κανείς σε αυτά τα πράγματα, αλλά έχουμε γεννηθεί την ίδια μέρα. Από την πρώτη μέρα συνεννοούμασταν απόλυτα μεταξύ μας. Πολλές φορές ο ένας συμπληρώνει την φράση του άλλου και ακόμα και όταν πάμε να διαφωνήσουμε, μέσα σε 5 λεπτά τα έχουμε βρει. Όλα αυτά δεν είναι σημάδια;», είπε ο ηθοποιός στο περιοδικό «ΟΚ», ενώ η δημοσιογράφος στην ερώτηση αν είναι νωρίς να παντρευτούν, απαντά: «Αρκεί να πω ότι με τον Κώστα μένουμε μαζί από την δεύτερη μέρα γνωριμίας μας».

http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRb841a01ffRI75H2vkqOuTqW7kwSmGEsefAoLoKBgYirUh4NV9qbutt6MAΜάλιστα το ζευγάρι αποκάλυψε ότι γνωρίστηκε από προξενιό: «Γνωριστήκαμε μέσω ενός κοινού φίλου και συμπατριώτη μου, τον Κώστα, που τυχαίνει να είναι ο γυναικολόγος της Αμέλιας. Εδώ και ενάμιση χρόνο πάλευε να μας γνωρίσει, γιατί πίστευε ότι θα ταιριάζαμε, αλλά δεν είχε τύχει τόσο καιρό», είπε ο ηθοποιό, ενώ η Αμέλια, είπε: «Γνωριστήκαμε από προξενιό. Το καλοκαίρι παρόλο που είχε ξεκινήσει μόλις μία εβδομάδα η εκπομπή μου στο Alter και ήμουν πολύ κουρασμένη, με παίρνουν ο Κώστας με τη γυναίκα του τηλέφωνο και μου προτείνουν να πάμε για φαγητό. Στην αρχή αρνήθηκα αλλά τελικά άλλαξα γνώμη. Την ώρα που τρώγαμε, τηλεφώνησαν και στον Κώστα και εκείνος μας προσκάλεσε σε ένα μπαράκι που ήταν εκεί κοντά για ποτό».

«Η πρώτη μας συνάντηση κατέληξε σε καβγά», αποκάλυψε στη συνέχεια η μέλλουσα νύφη και συνέχισε: «Ο Κώστας επειδή είναι πολύ επικοινωνιακός, προσπαθούσε να με εντυπωσιάσει. Τελικά αυτό που κατάφερε ήταν να με εκνευρίσει και να με κάνει να του μιλήσω απότομα, γιατί εγώ όταν μου αρέσει κάποιος, αντιδρώ άσχημα. Την επόμενη μέρα μου έστειλε μήνυμα. Μία μέρα μετά πήγαμε για φαγητό και από τότε είμαστε μαζί».
 
Τέλος αποκάλυψε ότι θέλουν και οι δύο να κάνουν οικογένεια: «Είμαστε και οι δύο πολύ συνειδητοποιημένοι και από τον πρώτο μήνα είχαμε αποφασίσει ότι θέλουμε οικογένεια. Είμαστε πολύ τυχεροί που το μυαλό και η ψυχή μας αντάμωσαν και είχαν κοινό παρανομαστή».

http://www.real.gr/filescalendar/2011/December/img213.jpg