Βόμβα από τον υποδιοικητή του Νοσοκομείου Ιεράπετρας και δημοτικό σύμβουλο κο Μαρκόπουλο ο οποίος δήλωσε στο δημοτικό συμβούλιο που τώρα βρίσκεται σε εξέλιξη ότι υπάρχει πρόθεση αναστολής της λειτουργίας του Νοσοκομείου Ιεράπετρας λόγω έλλειψης προσωπικού στα μαγειρεία!

Ο υποδιοικητής δήλωσε ότι έχουν συνταξιοδοτηθεί και αποχωρήσει 7 άτομα από τα μαγειρεία με αποτέλεσμα το τελευταίο διάστημα να έχει επιστρατευτεί ακόμα και διοικητικό προσωπικό για να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες του Νοσοκομείου.

Τελειωτικό χτύπημα για το Νοσοκομείο φαίνεται πως ήρθε από την απόσπαση μίας γιατρού παθολόγου σε άλλο Νοσοκομείο των Αθηνών. Αν και η πιθανότητα αναστολής του Νοσοκομείου Ιεράπετρας αφορά την 31/12 η ενημέρωση απο τον υποδιοικητή κο Μαρκόπουλο έγινε στις 29/12, γεγονός που προκάλεσε έντονες διαμαρτυρίες από αρκετούς συμβούλους.

O κος Μαρκόπουλος απο την πλευρά του ενημέρωσε το δημοτικό συμβούλιο οτι έχει στείλει επιστολή προς τον Διοικητή Νοσοκομείων Λασιθίου και τον Διοικητή της ΔΥ.ΠΕ με την οποία ζητάει λύσεις προκειμένου να αποφευχθεί η αναστολή.

Ο Δήμαρχος Ιεράπετρας αν και δεν γνώριζε για την εξέλιξη αυτή, δήλωσε οτι δεν πρόκειται να επιτρέψει να γίνει περαιτέρω υποβάθμιση.

radiolasithi.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook