Την διοίκηση που θα αναλάβει να οδηγήσει από εδώ και στο εξής την ΠΑΕ ΟΦΗ στη νέα διοικητική τάξη πραγμάτων καλούνται να αναδείξουν οι μέτοχοι της κρητικής ΠΑΕ μέσα από την διαδικασία της τακτικής γενικής συνέλευσης που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή στις 4 το μεσημέρι στο Κλειστό του Βαρδινογιάννειου Αθλητικού Κέντρου.

Ο ΟΦΗ θα πάει ακέφαλος διοικητικά σε αυτή την διαδικασία αφού τα μέλη της διοίκησης της ΠΑΕ παραιτήθηκαν από το συμβούλιο και πλέον η γενική συνέλευση καλείται να εκλέξει τη νέα διοίκηση.

Το πιο πιθανό σενάριο είναι ο ΟΦΗ να οδηγηθεί σε διοίκηση πρωτοδικείου την οποία θα κληθεί από το δικαστήριο να ορίσει μέσα στο επόμενο διάστημα ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ ως τυπικά μεγαλομέτοχος της κρητικής ομάδας . Εκτός και αν ως απομηχανής θεός εμφανιστεί κάποιος επιχειρηματίας από το Ηράκλειο και καταθέσει επίσημη πρόταση για συμμετοχή στην διοίκηση και στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου παρουσιάζοντας το δικό του ψηφοδέλτιο.

Τα θέματα που βρίσκονται στην ημερήσια διάταξη προς συζήτηση για την γενική συνέλευση της Παρασκευής :

-Υποβολή εκθέσεων και του προσαρτήματος του Δ.Σ. και των ελεγκτών για τον ισολογισμό για την χρήση 1/7/2010 – 30/6/2011.
-Έγκριση οικονομικών καταστάσεων ισολογισμού και αποτελεσμάτων χρήσης 1/7/2010 – 30/6/2011.
-Απαλλαγή του Δ.Σ. και των ελεγκτών από κάθε ευθύνη αποζημίωσης για την προαναφερόμενη διαχειριστική περίοδο.
-Εκλογή ελεγκτών για τη χρήση 2011-2012.
-Εφαρμογή άρθρου 48 το νόμου 2190/20.
-Καθορισμός αριθμού μελών Δ.Σ. και εκλογή νέου Δ.Σ.
-Διάφορες ανακοινώσεις.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook