\”Μπαρμπούτι\” με όλες τις προφυλάξεις έπαιζαν 7 άτομα σε καφετέρια του Ρεθύμνου αλλά τελικά ούτε οι τσιλιαδόροι ούτε τα άλλα μέτρα προφύλαξης που είχαν πάρει δεν τους γλύτωσαν από την τσιμπίδα των αστυνομικών του νομού.

Συγκεκριμένα και στα πλαίσια των εντατικών αστυνομικών έλεγχων λόγω και των ημερών συνελήφθησαν από τις αστυνομικές αρχές λίγο μετά τα μεσάνυχτα σήμερα 7 άτομα που έπαιζαν ζάρια σε καφετέρια στο κέντρο της πόλης.

Επίσης συνελήφθησαν τρία άτομα(τσιλιαδόροι) που σκοπό είχαν να ειδοποιήσουν τους υπόλοιπους που έπαιζαν το τυχερό παιχνίδι στο πατάρι του καταστήματος καθώς και ο ιδιοκτήτης της καφετέριας.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα ενώ κατά τη διάρκεια του ελέγχου βρέθηκε και κατασχέθηκε και το ποσό των 840 ευρώ καθώς και δύο ηλεκτρονικά τηλεχειριστήρια, που συνδεόταν με άλλη ηλεκτρονική συσκευή εντός της αίθουσας που διενεργείτο το τυχερό παίγνιο, για να ειδοποιούνται οι παίκτες,

• Μία  ασύρματη ηχητική συσκευή, που ενεργοποιούνταν με τα ηλεκτρονικά τηλεχειριστήρια και ήταν εντός της αίθουσας που διενεργείτο το τυχερό παίγνιο για να ειδοποιούνται οι παίκτες,

• Δύο  ζεύγη ζαριών και

• Τριάντα μία  μάρκες πονταρίσματος διαφόρων ποσών.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook