Με το δεξί θα μπει το 2012 για την Κιμ Καρντάσιαν, αφού θα γίνει πλουσιότερη κατά 600 χιλιάδες δολάρια, απλά και μόνο πίνοντας σαμπάνια. Συγκεκριμένα, θα είναι η οικοδέσποινα του πάρτι για το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς στο κλαμπ «Tao» στο Λας Βέγκας, το οποίο είχε?τιμήσει και πέρσι με την παρουσία της έναντι 500 χιλιάδων δολαρίων.

Με το δεξί θα μπει το 2012 για την Κιμ Καρντάσιαν, αφού θα γίνει πλουσιότερη κατά 600 χιλιάδες δολάρια, απλά και μόνο πίνοντας σαμπάνια. Συγκεκριμένα, θα είναι η οικοδέσποινα του πάρτι για το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς στο κλαμπ «Tao» στο Λας Βέγκας, το οποίο είχε τιμήσει και πέρσι με την παρουσία της έναντι 500 χιλιάδων δολαρίων. Τόσο στο περσινό όσο και στο φετινό πακέτο, περιλαμβάνονται κι άλλες εμφανίσεις της εκτός από το ρεβεγιόν. «Η Κιμ Καρντάσιαν υπήρξε πάντα σπουδαία οικοδέσποινα», εξηγεί σε εφημερίδα του Λας Βέγκας ο Τζέισον Στράους, εκ των ιδιοκτητών του κλαμπ. «Είναι πάντα πολύ καλή με τους θαυμαστές της. Επίσης, είναι στην τηλεόραση κάθε μέρα, την ακολουθούν σχεδόν 12 εκατ. θαυμαστές στο Twitter, οπότε έχει τεράστια δυναμική», συμπληρώνει ο Στράους. Με πιο απλά λόγια, η Κιμ τα «φέρνει» στο κλαμπ, τα εισιτήρια του οποίου για τη μεγάλη βραδιά στοιχίζουν 200 δολάρια και οι τιμές των τραπεζιών κυμαίνονται από 1.600 στα 9.000 δολάρια γι\’ αυτά που είναι κοντά στην πίστα χορού.

Η Καρντάσιαν, που συνήθως χρεώνει 75 χιλιάδες δολάρια για μία εμφάνισή της, έγινε διάσημη με το ριάλιτι «Keeping up with the Kardashians», το οποίο παρακολουθεί από το 2007 την καθημερινότητα της οικογένειας Καρντάσιαν.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook