Με τηλεφωνική της παρέμβαση στο «Πρωινό Mou» η Έλενα Παπαβασιλείου μίλησε για την συνάντησή της με τον Άστον Κούτσερ, χθες το βράδυ, στο «Villa Mercedes».

Ο 33χρονος ηθοποιός του Χόλιγουντ βρίσκεται στην Αθήνα όπου έφτασε υπό άκρα μυστικότητα και το βράδυ της Πέμπτης διασκέδαζε στο «Villa Mercedes», όπου έπαιζε μουσική η Ναταλία Γερμανού. Ο Γιώργος Λιάγκας, συνομιλώντας με την Έλενα Παπαβασιλείου αστειεύτηκε λέγοντας:

«Πες μας για τον Άστον Κούτσερ. Σε φλέρταρε ή όχι;». «Καμία σχέση!» ήταν η απάντηση της γνωστής παρουσιάστριας. «Μας απογοητεύεις τώρα! Λέγαμε ότι επειδή είσαι από τις πιο ωραίες Ελληνίδες θα τον καταπλήξεις και θα τον κρατήσουμε στην Ελλάδα για να επενδύσει και να λύσουμε το οικονομικό μας πρόβλημα» δήλωσε γελώντας ο 42χρονος παρουσιαστής, με εκείνη να απαντά πως δεν ήξερε ότι είχε τέτοιο «βάρος» στις πλάτες της.

Στη συνέχεια η Φαίη Σκορδά της ζήτησε να περιγράψει τις εντυπώσεις της από τον διάσημο ηθοποιό: «Είναι όπως τον βλέπουμε στις ταινίες. Ίδιος. Δεν είναι σαν τους άλλους που τρομάζουμε να τους αναγνωρίσουμε από κοντά. Ψηλός, γοητευτικός, άνετος με την παρέα του, χόρευε και διασκέδαζε» είπε, ενώ όταν της ζήτησαν περισσότερες λεπτομέρειες, πρόσθεσε:

«Δεν τον είδα να είναι με καμία (σύντροφο), είναι αλήθεια. Προσπαθούσα να είμαι λίγο διακριτική και να μην είμαι ρεπόρτερ να τον κυνηγάω και να λέει ο άνθρωπος “τι γίνεται και τι κάνει αυτή η τρελή;”».

Δεν την άφησε ασυγκίνητη σαν άντρας. «Δεν είναι κακός. Αλλά αν δεν ήταν μεγάλος σταρ στο Χόλιγουντ, δεν ξέρω πόσο πολύ θα τον κοιτούσαμε. Δεν είναι κακός πάντως» είπε χαρακτηριστικά.

Όσο για τη Ναταλία Γερμανού, μέσω του προσωπικού λογαριασμού της στο twitter, έκανε τις κρίσεις της για τον διάσημο σταρ του Χόλιγουντ. Συγκεκριμένα έγραψε στα tweets της: «Μια απλή καθημερινή βραδιά στο villa mercedes με τον Ashton Kutcher στο μισό μέτρο. Φωτό δεν έχει. 5 μπράβοι μας αγριοκοιτάνε», ενώ λίγο αργότερα πρόσθεσε: «Πολλές απορίες μαζεμένες για τον Kutcher. Μακρύ καρέ μαλλί, χύμα ντύσιμο, μεγάλη παρέα, πολύ ποτό, πολύ τσιγάρο, 2 κούκλες στην παρέα, σοβαρός αρκετά, ευγενικός αρκετά, διασκέδαζε, δεν καμάκωνε, ψιλοχόρευε χαλαρός και ήξερε όλα τα ξένα τραγούδια απ\’ έξω. Ρεπορτάζ όβερ!». Μάλιστα, η Ναταλία Γερμανού απαντώντας σε μήνυμα ενός follower της, αποκάλυψε: «Μας σύστησε η Ελληνοαμερικανίδα φίλη του, ανταλλάξαμε χειραψία, nice to meet you, γεια σας!».

 

H βραδιά για τον 33χρονο σταρ του Χόλιγουντ συνεχίστηκε στο Posidonio, όπου μαζί με την παρέα του γνώρισε τον ελληνικό τρόπο διασκέδασης, με τα τραγούδια του Πάνου Κιάμου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook