Δεύτερη φορά μέσα σε λίγες μέρες έπεσε θύμα διάρρηξης ο προπονητής του Ατρόμητου Γιώργος Δώνης, καθώς τα ξημερώματα της Πέμπτης 29 προς την Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου άγνωστοι, εισέβαλαν για δεύτερη φορά μέσα σε τέσσερις μέρες στο σπίτι του στο Κεφαλάρι.

Συγκεκριμένα, στις 2.00, κι ενώ ο προπονητής κοιμόταν στον πρώτο όροφο της μεζονέτας του με τον 2,5 ετών γιο του και τη σύζυγό του, οι διαρρήκτες εισέβαλαν στο ισόγειο της οικίας.

Για καλή του τύχη, ο συναγερμός που ήταν εγκατεστημένος χτύπησε με αποτέλεσμα να αναγκάσει τους επίδοξους διαρρήκτες σε φυγή, χωρίς να έχουν κατορθώσει να αποσπάσουν τίποτα.

Η αστυνομία ερευνά αν οι διαρρήκτες μπήκαν στο σπίτι με τα κλειδιά της εξώπορτας, τα οποία είχαν κλαπεί τα ξημερώματα της δεύτερης ημέρας των Χριστουγέννων ή αν παραβίασαν κάποια άλλη πόρτα ή παράθυρο. Σημειώνεται πως ο προπονητής είχε προλάβει να αλλάξει την κλειδαριά στο αυτοκίνητο μάρκας smart, αλλά όχι και στην εξώπορτα του σπιτιού του.

Τα άλλα δυο του παιδιά δεν βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο σπίτι.

Σημειώνεται πως κατά την πρώτη ληστεία, οι διαρρήκτες είχαν διαφύγει με το τζιπ του τεχνικού και μετα κλειδιά του αυτοκινήτου smart και της εξώπορτας του σπιτιού.

zougla.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook