Πέρα από το διοικητικό κομμάτι υπάρχει και το αγωνιστικό στον ΟΦΗ και η αναμέτρηση της Τρίτης στο στάδιο των «Ζωσιμάδων» με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Η προετοιμασία του ΟΦΗ για αυτό το παιχνίδι συνεχίστηκε την Παρασκευή με απογευματινή προπόνηση στην οποία συμμετείχαν όλοι οι παίκτες πλην από τους Παπουλή , Μποντόρ και Γεωργίου που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών.

Ο Παπουλής εξακολουθεί να έχει ενοχλήσεις από το αιμάτωμα στον δικέφαλο, ο Μποντόρ δεν έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στους προσαγωγούς που έχει από το ματς Κυπέλλου με την Παναχαϊκή ενώ ο Γεωργίου ακολούθησε και την Παρασκευή ατομικό πρόγραμμα που περιλάμβανε τρέξιμο και θεραπεία. Το αν κάποιος από τους τρεις παίκτες θα προλάβει το παιχνίδι της Τρίτης με τον ΠΑΣ Γιάννινα είναι κάτι που θα φανεί στις επόμενες δύο προπονήσεις που θα γίνουν το Σάββατο και την Κυριακή στις 3.30 το μεσημέρι.

Η κρητική ομάδα θα ολοκληρώσει την προετοιμασία της για την αναμέτρηση της Τρίτης στους «Ζωσιμάδες» την Δευτέρα το πρωί και στη συνέχεια η αποστολή θα πετάξει στις 2.30 το μεσημέρι για την Αθήνα και στη συνέχεια το απόγευμα με νέα πτήση θα μεταβεί στην πόλη των Ιωαννίνων.

Εκτός με Δόξα Δράμας και ο Σίσιτς

Στο μεταξύ όπως αποφάσισε ο Νίκος Αναστόπουλος την Παρασκευή ο Μίρνες Σίσιτς που συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό θα εκτίσει την ποινή της μίας αγωνιστικής που του έχει επιβληθεί στην εντός έδρας αναμέτρηση της 17ης αγωνιστικής με την Δόξα Δράμας στο «Γεντί Κουλέ». Υπενθυμίζουμε ότι στο ίδιο ματς θα λείψουν και οι επίσης τιμωρημένοι Γεωργίου και Κάλαϊτζιτς.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook