Με ναρκωτικά και όπλα βγήκαν βόλτα το βράδυ της Παρασκευής δύο νεαροί Ηρακλειώτες, ηλικίας 24 και 35 ετών, που συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ, παρά την προσπάθειά τους να «ξεφορτωθούν» τις «αμαρτωλές» τους συνήθειες.

Οι δύο άντρες επέβαιναν σε αυτοκίνητο όταν οι αστυνομικοί τους σταμάτησαν για έλεγχο, ο οποίος αποκάλυψε ένα… μικρό θησαυρό.

Ειδικότερα, στο εσωτερικό του αυτοκινήτου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μια απομίμηση πιστολιού και μία ξύλινη κατασκευή τύπου γκλόπ ενώ στην κατοχή του 24χρονου βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα εργαλείο κοπής γυαλιού με ενσωματωμένη φαλτσέτα μήκους 18εκ. και λάμας 4εκ.

Επίσης βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μία νάιλον συσκευασία με ποσότητα ηρωίνης μικτού βάρους 0,33γρ. την οποία είχε πετάξει ο 35χρονος στο αυτοκίνητο, μια χάρτινη συσκευασία με ποσότητα ηρωίνης μικτού βάρους 0,83γρ. και μία χάρτινη συσκευασία με ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης μικτού βάρους 2,3γραμμ., που είχε πετάξει ο 24χρονος στο οδόστρωμα, στην προσπάθειά του να διαφύγει την σύλληψη.

Οι δύο άντρες, δεν κατάφεραν να γλιτώσουν τη σύλληψη και σήμερα θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook