Στα πλαίσια των εορταστικών εκδηλώσεων του Πολυχώρου Πλατανιά, την Δευτέρα 2 Γενάρη και ώρα 19:00, στην Μικρή Σκηνή του ΠΟΛΥΧΩΡΟΥ, θα παρουσιαστεί η θεατρική παράσταση ΝΙΚΟΛΑΣ ο ΦΛΟΥΡΗΣ, βασισμένη στο ομώνυμο διήγημα της ΜΑΡΙΝΕΛΑΣ ΒΛΑΧΑΚΗ.


Στους συντελεστές της παράστασης συμπεριλαμβάνεται η θεατρική ομάδα  του Γυμνασίου – Λυκείου ΒΟΥΚΟΛΙΩΝ, ενώ η σκηνοθεσία είναι του Δημήτρη Καλογεράκη. Συμμετέχει επίσης, η παιδική χορωδία του Ωδείου της Μητρόπολης Κισσάμου & Σελίνου με τη συνοδεία ζωντανής μουσικής από ομάδα μαθητών. Σκηνικά – Κοστούμια, Φωτισμοί έχει επιμεληθεί ο Δημήτρης Καλογεράκης και τη Μουσική - Μουσική Διδασκαλία, ο Γιώργος Δημόπουλος.

Παράλληλα, όλες αυτές τις μέρες και μέχρι τις 8 Ιανουαρίου, συνεχίζονται οι εκδηλώσεις του Πολυχώρου Πλατανιά. Παιδιά και …Μεγάλα παιδιά μπορούν να διασκεδάσουν με το Καρουζέλ, το Τρενάκι των Γιορτών, στο Καράβι με την τεράστια τσουλήθρα και τον απίθανο καταπέλτη, να γνωρίσουν το Σπιτάκι του Άη Βασίλη και να φωτογραφηθούν μαζί του, να γνωρίσουν τον σιωπηλό Κόσμο του βυθού, στην γωνιά του ΘΑΛΑΣΣΟΚΟΣΜΟΥ, να μάθουν για την χλωρίδα & την πανίδα του Εθνικού Δρυμού της ΣΑΜΑΡΙΑΣ, να κάνουν μια βόλτα στα περίπτερα των ΓΙΑΤΡΩΝ του ΚΟΣΜΟΥ, του συλλόγου προσφοράς & στήριξης ΟΡΙΖΟΝΤΑΣ και της ομάδας της περιοχής, του Α.Ο.Πλατανιά, με παλιές φωτογραφίες από την εποχή της ίδρυσης του…