Συντετριμμένη είναι η Τρικαλινή κοινωνία από την είδηση του θανάτου του 27χρονου Σωτήριου Σακκά του Λάμπρου.

Πρόκειται για τον γιο του πρώην Αντιδημάρχου Τρικκαίων κ. Στέφανου Σακκά του Λάμπρου ο οποίος υπηρετούσε τη στρατιωτική του θητεία σε μονάδα των Αθηνών.

Ο 27χρονος Σωτήρης Σακκάς βρέθηκε νεκρός στην Αθήνα, στο σπίτι όπου διέμενε. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Σωτήρης Σακκάς βρίσκονταν τις τελευταίες ημέρες σε άδεια από τη μονάδα του στα Τρίκαλα. Προχθές επέστρεψε στην Αθήνα, καθότι χθες το πρωί έπρεπε να παρουσιαστεί στη μονάδα του. Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν έγινε με αποτέλεσμα να αναζητηθεί από τους αξιωματικούς της μονάδας οι οποίοι επικοινώνησαν τηλεφωνικά με τους οικείους του στα Τρίκαλα.

Αμέσως οι γονείς του, με τη σειρά τους, επικοινώνησαν τηλεφωνικά με γείτονες στο διαμέρισμα όπου διέμενε, οι οποίοι τους ενημέρωσαν ότι το αυτοκίνητό του είναι σταθμευμένο έξω από την πολυκατοικία. Στη συνέχεια κλήθηκε κλειδαράς ο οποίος άνοιξε την εξώπορτα και διαπιστώθηκε ότι ο Σωτήρης Σακκας ήταν νεκρός στο κρεβάτι του με ανοιχτή την τηλεόραση. Το μοιραίο πιθανολογείται ότι συνέβη τις νυχτερινές ώρες της Πέμπτης προς Παρασκευή.

Για τα αίτια του θανάτου του νεαρού Τρικαλινού διατάχτηκε νεκροψία-νεκροτομή ενώ θα ακολουθηθούν οι διαδικασίες που προβλέπει ο στρατιωτικός κώδικας.

Ο Σωτήρης Σακκάς που σπούδασε στο Τμήμα Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης στο Πολυτεχνείο Κρήτης (Χανιά) ήταν εξαιρετικά αγαπητός και συμπαθής στην τοπική κοινωνία.
Απαρηγόρητοι για τον αδόκητο χαμό του γιού τους είναι οι γονείς του καθώς και ο αδερφός του. Μέχρι χθες το βράδυ, δεν είχε γίνει γνωστή η ημέρα και η ώρα τέλεσης της κηδείας του άτυχου νεαρού.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook