Στα κρατητήρια θα υποδεχθούν το νέο χρόνο 25 άτομα που \”έφεραν ντόρτια\” , καθώς συνελήφθησαν από τις αστυνομικές αρχές της Κρήτης, να παίζουν από , πόκερ μέχρι και ζάρια.

Οι στοχευμένοι εντατικοί έλεγχοι των αστυνομικών αρχών τις τελευταίες ημέρες συνεχίστηκαν και με ιδιαίτερη αποτελεσματικότητα καθώς συνελήφθησαν  χθες, σε τέσσερις περιπτώσεις, σε  Ηράκλειο, Χανιά και Λασίθι ένας αλλοδαπός και είκοσι τέσσερα άτομα για «ζάρια» και «πόκερ», ενώ κατασχέθηκε συνολικά το χρηματικό ποσό των 6.245,00 ευρώ.

Ειδικότερα, στην  πρώτη περίπτωση χθες  το βράδυ από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου, με τη συνδρομή αστυνομικών της Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηρακλείου, πραγματοποιήθηκε έλεγχος σε κατάστημα καφενείο στο Ηράκλειο, όπου διαπιστώθηκε να διενεργείται το απαγορευμένο τυχερό παίγνιο των πεσών (ζάρια).

Συνελήφθησαν, ένας 40χρονος , ιδιοκτήτης του καταστήματος και  επτά άτομα ηλικίας 53, 65, 31, 37, 32, 74, 43, ετών αντίστοιχα, ως παίκτες στο παράνομο παίγνιο. Κατά τον έλεγχο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των δύο 2.775,00 ευρώ και δύο ζεύγη ζάρια.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν σήμερα  στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Στη δεύτερη περίπτωση, χθες το απόγευμα στα Χανιά, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Χανίων, με τη συνδρομή αστυνομικών του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων (Τ.Α.Ε.) Χανίων, πραγματοποιήθηκε έλεγχος σε κατάστημα καφενείο-καφετέρια, όπου διαπιστώθηκε να διενεργείται το απαγορευμένο τυχερό παίγνιο των πεσών (ζάρια).

Συνελήφθησαν, ένας 44χρονος ιδιοκτήτης του καταστήματος, ένας 67χρονος , υπεύθυνος του καταστήματος, καθώς επίσης ένας 44χρονος  ο οποίος βρισκόταν έξω από το κατάστημα για να ειδοποιήσει, σε περίπτωση ελέγχου  (τσιλιαδόρος),  ένας  αλλοδαπός 34 ετών και τρείς  ημεδαποί ηλικίας 40, 66 και 77 ετών αντίστοιχα, ως παίκτες στο παράνομο παίγνιο .

Κατά τον έλεγχο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των 1.845,00 ευρώ και 1.400  χαρτοπαιχτικές μάρκες.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.

Στη τρίτη περίπτωση, χθες το βράδυ στη Σητεία, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σητείας, σε συνεργασία με αστυνομικούς της  Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγ. Νικολάου, πραγματοποιήθηκε έλεγχος σε κατάστημα – καφενείο, όπου διαπιστώθηκε να διενεργείται το απαγορευμένο τυχερό παίγνιο των πεσών (ζάρια).

Συνελήφθησαν ένας 43χρονος ιδιοκτήτης του καταστήματος και τέσσερις ημεδαποί ηλικίας 42, 45, 56 και 59 ετών, πελάτες του καταστήματος, ως παίκτες στο παράνομο παίγνιο .

Κατά τον έλεγχο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό  των 1.375 ευρώ και ένα ζεύγος  ζάρια.

Στη τέταρτη περίπτωση χθες το βράδυ στη Σητεία, από αστυνομικούς  του Αστυνομικού Τμήματος Σητείας, σε συνεργασία με αστυνομικούς της  Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγ. Νικολάου, πραγματοποιήθηκε έλεγχος σε κατάστημα – καφενείο, όπου διαπιστώθηκε να διενεργείται το απαγορευμένο τυχερό παίγνιο «ΠΟΚΕΡ».

Συνελήφθησαν, ένας ημεδαπός ηλικίας 52 ετών, υπεύθυνος του καταστήματος, το οποίο δεν διέθετε άδεια λειτουργίας από την αρμόδια αρχή και τέσσερις (4) ημεδαποί ηλικίας 35, 19, 27 και 21 ετών, να παίζουν το τυχερό και απαγορευμένο παίγνιο «ΠΟΚΕΡ». Ο 43χρονος ημεδαπός, ιδιοκτήτης του καταστήματος, απουσίαζε κατά τον έλεγχο και αναζητείται.

Κατά τον έλεγχο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των 250 ευρώ,  52 τραπουλόχαρτα  και 70πλαστικές μάρκες.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λασιθίου.

Επισημαίνεται ότι οι έλεγχοι από τις Αστυνομικές Αρχές της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Κρήτης θα συνεχιστούν αμείωτα σε όλη τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου, για την αποτροπή διεξαγωγής παιχνιδιών.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook