Πλούσιο το αστυνομικό δελτίο που αφορά ζωοκλοπές στην περιοχή του Δήμου Αρχανών – Αστερουσιών. Τα περιστατικά κατά σειρά αναφοράς έχουν ως εξής:

1) Καταγγέλθηκε, μεσημβρινές ώρες χθες Πέμτπη, στο Α.Τ. Πύργου, από 70χρονο ημεδαπό, ζωοκλοπή σε βάρος του από άγνωστα άτομα.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την καταγγελία του, το χρονικό διάστημα από την 00.05΄ έως την 00.50΄ ώρα , στο. Λιγόρτυνου, Δήμου Αρχανών- Αστερουσίων, άγνωστα άτομα εισήλθαν στο ανασφάλιστο ποιμνιοστάσιο του και αφαίρεσαν τριάντα πέντε  αρνιά και πρόβατα, πλην όμως κατόπιν άμεσης κινητοποίησης του ίδιου, Αστυνομικών της Ειδικής Ομάδας Ζωοκλοπής (Ε.Ο.Ζ.) της Δ/νσης μας και του Α.Τ. Πύργου αυτά βρέθηκαν στο σύνολό τους και σε απόσταση περίπου τριακοσίων (300) μέτρων από το ποιμνιοστάσιο.

Οι δράστες αναζητούνται.

Προανάκριση ενεργείται από το Α.Τ. Πύργου.

2) «Ζωοκτονία από άγνωστα άτομα»

Καταγγέλθηκε, μεσημβρινές ώρες, από 47χρονο ημεδαπό ζωοκτονία σε βάρος του από άγνωστα άτομα.
Ειδικότερα, σύμφωνα με την καταγγελία, το χρονικό διάστημα από την 00.30΄ έως την 01.20΄ ώρα , στο Λιγόρτυνου, Δήμου Αρχανών- Αστερουσίων, άγνωστα άτομα εισήλθαν σε ανασφάλιστο ποιμνιοστάσιο του και κατάσφαξαν έξι (06) αρνιά.

Οι δράστες αναζητούνται.

Προανάκριση ενεργείται από το Α.Τ. Πύργου.

3)  Ζωοκλοπή και ζωοκτονία από δύο ημεδαπούς
ηλικίας 31 και 17 ετών»

Καταγγέλθηκε, πρωινές ώρες χθες , από 68χρονο ημεδαπό ζωοκλοπή και ζωοκτονία σε βάρος του από δύο ημεδαπούς, ηλικίας 31 και 17 ετών.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την καταγγελία του, οι ανωτέρω, το χρονικό διάστημα από την 01.00΄ έως την 01.50΄ ώρα, χθες , στο. Λιγόρτυνου, Δήμου Αρχανών- Αστερουσίων, αφού παραβίασαν την είσοδο ασφαλισμένου, περιφραγμένου ποιμνιοστάσιου του, αφαίρεσαν είκοσι τρία  αρνιά και ένα  πρόβατο. Στη συνέχεια περί ώρα 02:30΄ και σε απόσταση εκατό περίπου μέτρων από το ποιμνιοστάσιο, παθών βρήκε ένα(1) σφαγμένο αρνί ενώ σε απόσταση περίπου τριών  χιλιομέτρων από το ποιμνιοστάσιο του, βρήκε τα υπόλοιπα είκοσι δύο  αρνιά και το ένα  πρόβατο. Δράστες αναζητούνται.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook