Μάθετε ποιες σταρ κατάφεραν να χάσουν τα περισσότερα κιλά μέσα στο 2011.

 

\"\"

Jennifer Hudson: H Jennifer έγινε εκπρόσωπος των Weight Watchers και έχασε τριανταέξι ολόκληρα κιλά!

\"\"

Janet Jackson: Κάτι παρόμοιο συνέβη και με την Janet Jackson, η οποία δίνει μάχη με το βάρος της εδώ και χρόνια. Τον Δεκέμβριο έγινε εκπρόσωπος της Nutrisystem και πρόσφατα μίλησε σε συνέντευξή της για το πως κατάφερε τελικά να χάσει τα κιλά που ήθελε: «Το ζήτημα είναι να μάθεις πως να διατηρηθείς και στη Nutrisystem έχουν ειδικό πρόγραμμα γι’ αυτό».

\"\"

Kirstie Alley: Η Alley έχασε σαρανταπέντε κιλά, αφού πήγε στο Dancing with the Stars. Η ηθοποιός δήλωσε, «Νιώθω ότι είμαι ξανά στο στοιχείο μου. Για να είμαι ειλικρινής δεν είχα συνειδητοποιήσει πώς ήμουν». Η Alley είναι πολύ περήφανη για το νέο της σώμα, και ακόμη περισσότερο επειδή κατάφερε να το αποκτήσει χωρίς πλαστική χειρουργική. «Δεν έχω κάνει πλαστική και ο λόγος είναι αυτός: οι άνθρωποι κάνουν πλαστική για να φαίνονται νεότεροι. Δεν πιστεύω ότι φαίνονται νεότεροι. Απλά φαίνονται αλλόκοτοι».

\"\"

Mariah Carey: Η Carey έχασε δεκατέσσερα κιλά από τον Απρίλιο που γέννησε τα δίδυμα. Η τραγουδίστρια εκμεταλλεύτηκε το νέο της σώμα για να διαφημίσει ένα σύστημα αδυνατίσματος. Όπως δήλωσε, «Ένιωθα παγιδευμένη στο σώμα μου, γιατί δεν μπορούσα να κινηθώ. Είμαι περήφανη που δούλεψα τόσο σκληρά για να αποκτήσω ξανά το σώμα μου. Έπρεπε να το κάνω για τον εαυτό μου».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook