Για το διαζύγιο με τη Νατάσα Θεοδωρίδου, και τις κόρες του, Ιζαμπέλα και Ανδριάνα, μίλησε ο Ανδρέας Φουστάνος στο περιοδικό “OK”.
“Δεν συμφωνώ καθόλου με τους γονείς που θέλουν τα παιδιά τους να τους μοιάζουν, να ακολουθούν τη δουλειά τους και να γίνονται, κατά κάποιον τρόπο, οι συνεχιστές τους. Σίγουρα έχουν κάποιες επιρροές, αλλά καμιά τους δεν συμπεριφέρεται όπως εγώ”, υποστήριξε ο γνωστός πλαστικός χειρουργός.

Για το πώς προετοίμασε την κόρη του Ιζαμπέλα για τον γάμο του με τη Νατάσα Θεοδωρίδου, είπε: “Η Ιζαμπέλα έμαθε ότι θα παντρευτώ την παραμονή του γάμου μου με τη Νατάσα. Θέλω να πω ότι με αυτό αισθανόμουν πολύ άνετα με την κόρη μου, γιατί ήξερα ότι αυτή η σχέση δεν θα της δημιουργούσε προβλήματα”.

Αποκάλυψε επιπλέον και τον λόγο που χώρισε με τη δημοφιλή τραγουδίστρια: “Έκλεισε ο κύκλος της σχέσης μας. Θες η συνήθεια; Θες η βαρεμάρα; Θες η καταπίεση ότι πρέπει να κάνουμε κάθε μέρα τα ίδια πράγματα…;”.
Αλλά και η Ιζαμπέλα είπε για την παιδική της ηλικία: “Μπορεί να μπαινόβγαινα στα νοσοκομεία από μικρή και να μην φοβάμαι το αίμα, αλλά ποτέ δεν είπα ότι θα γίνω γιατρός”.

Μπορεί ο Ανδρέας Φουστάνος να μην θυμάται ποιος από τους δυο ζήτησε πρώτος να χωρίσουν, αλλά το σίγουρο είναι ότι το κατάλαβαν όταν συνειδητοποίησαν ότι έχουν απομακρυνθεί.

Τέλος, ο πλαστικός χειρουργός αποκάλυψε ότι δεν έχει πρόβλημα στο να κάνει ένα ακόμα παιδί αν αυτό έρθει, αφού είναι κάτι που δεν το προγραμματίζεις.

\"http://www.newsit.gr/files/Image/NEWS/2011/DECEMBER11/28-12/resized/foustanosh_596_355.jpg\"

\"http://www.tlife.gr/files/Image/NEWS/2011/DECEMBER11/28-12/foustanos2.jpg\"

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook