Κάθε τέλος έτους οι περισσότεροι κάνουν τον απολογισμό τους, ενώ με την έλευση της νέας χρονιάς λαμβάνουμε αποφάσεις και υποσχόμαστε να τις τηρήσουμε.

Αν και «Άγγελοι», τα πανέμορφα μοντέλα της Victoria’s Secret δεσμεύονται μπροστά στην κάμερα να τηρήσουν… απαρέγκλιτα τις αποφάσεις τους ώστε να έχουν ένα πολύ πιο όμορφο 2012. Πιο φιλόδοξη απ’ όλες είναι η Adriana Lima, η sexy Βραζιλιάνα, που εκδήλωσε την επιθυμία της να συναντήσει – επιτέλους – τον Δαλάι Λάμα, να καταφέρει να πάρει το δίπλωμα οδήγησης και να μάθει να παίζει πιάνο!

Επίσης, δήλωσε πως θ’ αρχίσει μαθήματα ορθοφωνίας ώστε να βελτιώσει την προφορά της αν και προσθέτει ότι ποτέ δεν τηρεί τις αποφάσεις της… προτού αρχίσει τον καυγά με την Candice Swanepool σχετικά με τη σημασία του λευκού και του μωβ εσώρουχου. Η Candice επέμεινε ότι λευκό σημαίνει «καλή υγεία», ενώ η Adriana ισχυρίζεται ότι λευκό σημαίνει «ειρήνη» και μωβ «υγεία».

\"\"

Ωστόσο, αφήνουν αναπάντητο το ερώτημα για τους θαυμαστές τους οι ίδιες ποιο χρώμα επέλεξαν να φορέσουν στην αλλαγή του χρόνου.

Η Lindsay Ellingson ζήτησε κάτι πολύ απλό… να περνάει καλύτερα και να βρει χρόνο να πηγαίνει με τους φίλους της στην παραλία. Η Lindsay επιλέγει ροζ για το 2012 ώστε να έχει φέτος τύχη στον έρωτα.

\"\"

Η Erin Heatherton έχει περιπετειώδη διάθεση και αποφάσισε πως το 2012 θα πάει για σαφάρι, θα κάνει ελεύθερη πτώση και θα απολαύσιε περισσότερες συναυλίες.

\"\"

Η Δανέζα καλλονή Doutzen Kroes εύχεται να περάσει περισσότερο χρόνο με την οικογένειά της και ομολογεί ότι το 2012 θα φορά μόνο κόκκινα εσώρουχα για περισσότερο πάθος.

\"\"

Ένας ακόμη πραγματικός «Άγγελος», η Lily Aldridge ανέφερε πως οι αποφάσεις της πάντα είναι να κάνει κάτι όμορφο για κάποιον αγαπημένο της.

\"\"

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook