Δύσκολος ήταν ο χρόνος που φεύγει για την πανέμορφη Βρετανίδα Kelly Brook, αλλά και η ίδια ξέρει πώς να αγωνίζεται και να βγαίνει νικήτρια. Το μοντέλο εσωρούχων, γνωστό για τις πλούσιες καμπύλες της, έχει γίνε πρότυπο για γυναίκες σε ολόκληρο τον κόσμο που έχουν κάποια κιλά παραπάνω και απέχουν από το πρότυπο των μοντέλων.

Σε συνέντευξη κι ανάλογη φωτογράφιση στη βρετανική έκδοση του περιοδικού Glamour, η Kelly επιδεικνύει τις καμπύλες της με ύφος αισθησιακό κι απόλυτα θηλυκό ενώ μιλάει για τον δύσκολο χρόνο που είχε όταν απέβαλε ενώ βρισκόταν στον πέμπτο μήνα κυήσεως. Αυτό το γεγονός, όπως αποκαλύπτει το μοντέλο, δυνάμωσε τη σχέση της με το σύντροφο της Thom Evans, που της συμπαραστάθηκε.

\"\"

Όπως ισχυρίζεται η ίδια η Kelly, μπορεί να μην έχει τη στερεότυπη εικόνα ενός μοντέλου όπως είναι η Gisele Bundchen, αλλά είναι περήφανη για το σώμα της. «Δεν έχω υπάρξει ποτέ μέγεθος 0 και πάντα είχα πολύ καλή σχέση με το σώμα μου. Δεν κάνω δίαιτες, δεν κάνω τρελή γυμναστική. Δεν είμαι τέλεια, δεν μοιάζω με τη Gisele. Αλλά εκεί έξω υπάρχει κ΄’αποιο πρότυπο για όλους μας. Οπότε αν εγώ είμαι η καμπυλόγραμμη, όλα είναι καλά, δεν με νοιάζει!».
.

\"Hourglass:
\"Hourglass:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook