\”Αποχαιρετάμε το 2011, ένα έτος δύσκολο και κρίσιμο όπου βιώσαμε όλοι την προσπάθεια να μπορέσει η χώρα μας να κερδίσει την αξιοπιστία στα πλαίσια της διεθνούς κοινότητας.

Απαιτήθηκαν θυσίες από όλο τον Ελληνικό λαό που συχνά υπήρξαν άδικες, ατελέσφορες πολλές φορές και υπερβολικά πιεστικές για τις αδύνατες κοινωνικές ομάδες.

Υποδεχόμαστε το 2012 με ανανεωμένη την ελπίδα και την προσδοκία ότι θα καταφέρουμε να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες δημιουργώντας το πλαίσιο και τις προϋποθέσεις, που θα μας επιτρέψουν να προχωρήσουμε στο μέλλον με σίγουρα και σταθερά βήματα.

Ο Ελληνικός λαός άλλωστε σε αντίστοιχες καταστάσεις έχει αποδείξει ότι μπορεί να ενώνει δυνάμεις και να κατορθώνει δύσκολες νίκες.

Απαιτείται σύνεση, ώριμη σκέψη και προσαρμογή της απόλυτα δικαιολογημένης οργής, σε ώριμη πολιτική πράξη.

Να ξαναβρούμε και να αναδείξουμε σημαντικές αξίες που θα στηρίξουν τον αγώνα όλων μας.

Η δικαιοσύνη και η αλληλεγγύη πρέπει να αποκτήσουν ουσιαστικό περιεχόμενο, μαζί με την υπευθυνότητα και τον επαναπροσδιορισμό των στόχων μας.

Η Δημοτική αρχή με ευαισθησία και αποφασιστικότητα θα λειτουργήσει, ώστε να διατηρηθεί η κοινωνική συνοχή, να δοθούν λύσεις στα καθημερινά προβλήματα των Δημοτών μας και να υλοποιηθεί στο ακέραιο το μεγάλο αναπτυξιακό πρόγραμμα του Δήμου μας.

Μαζί με τις πιο θερμές μας ευχές για υγεία προσωπική και οικογενειακή εκφράζουμε την πίστη μας ότι το 2012 θα είναι ένα έτος ειρηνικό για όλο τον κόσμο που θα βελτιώσει τις σημερινές δύσκολες συνθήκες , θα δώσει νέες προοπτικές και μια καλύτερη χρονιά για όλους.\”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook