Είναι πολύ σημαντικό να καταναλώνουμε τρόφιμα που είναι εποχής ώστε να αποφεύγουμε την κατανάλωση φυτοφαρμάκων και να ακολουθούμε την ροή της φύσης

Έτσι τον μήνα Ιανουάριο καταναλώνουμε:

Λαχανικά:
άνιθος, αντίδια, βρούβες, ζοχοί, κουνουπίδι, καυκαλύθρες, κρεμμύδι φρέσκο, λάχανο, λάπαθο, μαιντανός, μαρούλι, μανιτάρια, μπρόκολο, μυρώνια, πατάτα, ραδίκι, σέσκουλα, σπανάκι

Φρούτα: γκρέιπ φρουτ, μανταρίνια, μήλα, μπανάνα, ξυνόμηλα, πορτοκάλια


Γεωργία Σπ. Πετράκη
Διαιτολόγος – Διατροφολόγος
Βιογραφικό σημείωμα