Το 1o live Dancing On Ice για το 2012 ξεκίνησε λίγα λεπτά μετά τις εννέα το βράδυ με την Τζένη Μπαλατσινού να καλησπερίζει κοινό και τηλεθεατές, δίνοντας τις καλύτερες ευχές της για τη χρονιά που ξεκίνησε! Στη συνέχεια, στη σκηνή βρέθηκαν όσοι διαγωνιζόμενοι έχουν απομείνει, προσφέροντας ένα μοναδικό θέαμα στο κοινό μέσα από μια εκπληκτική χορογραφία!1ο ζευγάρι - Κώστας Φραγκολιάς και Μαρίνα


2o ζευγάρι - Ιωάννα Πηλιχού και Ανρί3ο ζευγάρι - Γιώργος Χειμωνέτος και Νικόλ4ο ζευγάρι - Πηνελόπη Αναστασοπούλου και Αλεξέι5ο ζευγάρι - Shaya και MateoH βαθμολογική κατάταξη...Λίγα λεπτά πριν το ρολόι δείξει έντεκα, στο παγοδρόμιο εμφανίστηκαν οι ''Μέλισσες'' που ερμήνευσαν τρεις μεγάλες τους επιτυχίες!


Επίσης, το παρών στο σόου έδωσε και η διεθνής κριτής και πρώην πρωταθλήτρια καλλιτεχνικού πατινάζ, Κατερίνα Κονδάκη!Ο Αλεξέι και ο Ματέο σε μια διαφορετική χορογραφία... σουρεαλιστική μονομαχία! Απολαύστε τους!H ψηφοφορία του κοινού όμως, ήταν εκείνη που διάλεξε να χορέψουν για δεύτερη φορά τα ζευγάρια Κώστας - Μαρία και Shaya - Mateo.

Οι κριτές ύστερα από το skate off, αποφάσισαν να αποχωρήσει η Shaya!

(zappit)