Τελευταία ενημέρωση 14:20

Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος άσκησε ο Εισαγγελέας Ηρακλείου σε βάρος του 62χρονου που φέρεται να ασέλγησε σε βάρος 12χρονου κοριτσιού στη Μεσαρά Ηρακλείου.

Ο 62χρονος πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Τετάρτη, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ο ίδιος ισχυρίζεται πως πήγε να σκεπάσει την ανήλικη.

Το νέο περιστατικό το τρίτο στη σειρά που έρχεται στο φώς το τελευταίο διάστημα στην Κρήτη,  δίνει νέες διαστάσεις  στα φαινόμενα παιδεραστίας προκαλώντας νέο σοκ σε κατοίκους και φορείς του νησιού, που ακόμα καλά καλά δεν έχουν ακόμα συνέλθει από τα όσα αποκαλύφθηκαν πριν από λίγες μόλις εβδομάδες στο Ρέθυμνο.

Σχετικά με τα νέα αποκρουστικά αποκαλυπτήρια, τα ξημερώματα, ανήμερα Πρωτοχρονιάς, συνελήφθη ένας 62χρονος από τη Μεσαρά Ηρακλείου, ο οποίος φέρεται να έχει ασελγήσει σε βάρος ενός 12χρονου κοριτσιού.

 Συγκεκριμένα, ο 62χρονος βρίσκονταν καλεσμένος για το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς σε σπίτι συγγενικού τους προσώπου. Κάποια στιγμή, χωρίς να γίνει αντιληπτός από τους γονείς και τους υπόλοιπους καλεσμένους,  μπήκε στο υπνοδωμάτιο που είχε ξαπλώσει η ανήλικη κοπέλα και δε δίστασε να \”εκδηλώσει\” τις αρρωστημένες ορέξεις του.

Το  κορίτσι αντέδρασε φωνάζοντας για βοήθεια ενώ οι γονείς του, που έτρεξαν να δουν τι συμβαίνει δεν πίστευαν στα μάτια τους. Αμέσως κατήγγειλαν το περιστατικό στην Αστυνομία, που έφτασε  στην οικία που διαδραματίστηκε το συμβάν, και συνέλαβε τον ηλικιωμένο άντρα.

Το γεγονός έχει δημιουργήσει  σοκ στην τοπική κοινωνία και σε ολόκληρο το νησί που μέσα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα, έχει έρθει αντιμέτωπο με τρεις καταγεγραμένες υποθέσεις ασέλγειας σε βάρος ανήλικων παιδιών.

Υπενθυμίζεται, ότι το νέο περιστατικό, έρχεται ένα μήνα περίπου μετά την συγκλονιστική αποκάλυψη της σύλληψης του Νίκου Σειραγάκη, 47χρονου προπονητή και γυμναστή σε σχολείο του Ρεθύμνου, ο οποίος πιάστηκε επ’ αυτοφώρω στο κρεβάτι του σπιτιού του με δύο ανήλικα αγόρια. Πριν το Ρέθυμνο προλάβει να συνέλθει από το σοκ, μια νέα υπόθεση παιδεραστίας, με τραγικό τέλος, ήρθε στο προσκήνιο, λίγες ημέρες πριν τα Χριστούγεννα.

Πρόκειται για την περίπτωση ενός 50χρονου άντρα, ο οποίος είχε προχωρήσει σε ασελγείς πράξεις εναντίον δύο 14χρονων κοριτσιών. Όταν ο άνδρας μεταφέρθηκε μέσα στο σπίτι του στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας και παρουσία του εισαγγελικού λειτουργού, άρπαξε ένα μαχαίρι και αυτοτραυματίστηκε στην κοιλιακή χώρα, καθώς και στην περιοχή του λαιμού, με αποτέλεσμα να καταλήξει λίγες ώρες αργότερα στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου όπου νοσηλεύονταν φρουρούμενος.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook