Στα πάρτι των γιορτών ξεχνάμε τους περιορισμούς και τις το ρίχνουμε παραπάνω έξω. Η δίαιτα και το beauté πάει περίπατο μεταξύ μας καλά κάνει! Η διασκέδαση είναι ένα φυσικό… σέρουμ λάμψης!

Το άλλο πρωί βέβαια η επιδερμίδα μας φυλάει μια μικρή έκπληξη. Έχει ένα γκριζωπό χρώμα ειδικά εάν πέσαμε για ύπνο χωρίς να αφαιρέσουμε το μακιγιάζ μας (μεγάλο λάθος) και τα μάτια μας είναι πρησμένα και κουρασμένα.
Βάλτε μπροστά μια πλήρη κούρα ανανέωσης και την άλλη μέρα θα είστε ΟΚ.

 Κάνω κούρα ομορφιάς με τους ακόλουθους τρόπους:

Κατ’ αρχάς μόλις ξυπνήσετε κάντε ένα χλιαρό ντους με ένα δροσερό και μυρωδάτο αφροντούς. Όσο ακόμα οι υδρατμοί υπάρχουν μέσα στο μπάνιο θα σας συμβούλευα να επιμεληθείτε τον καθαρισμό του προσώπου σας κάνοντας καθαρισμό, τόνωση και ενυδάτωση. Αφαιρέστε με ένα βαμβάκι πολύ καλά τα υπολείμματα μακιγιάζ ειδικά στην περιοχή κάτω από τα μάτια σας (χρησιμοποιήστε μπατονέτες βουτηγμένες στο ντεμακιγιάζ ματιών).

Η επιδερμίδα σας σίγουρα διψά για νερό. Η καλύτερη επιλογή είναι η μάσκα ενυδάτωσης που δρα βαθύτερα και έχει πολύ καλά αποτελέσματα λάμψης. Διαφορετικά απλώστε με κινήσεις μασάζ την ενυδατική σας κρέμα.

Φροντίστε τα μάτια σας. Τοποθετήστε φέτες αγγουριού, που θα μειώσουν τους μαύρους κύκλους και ρίξτε μερικές σταγόνες κολλύριου ματιών που θα τα βοηθήσουν να αποκτήσουν περισσότερη υγρασία και πιο λαμπερό βλέμμα.

Ο ύπνος είναι ένα πρώτης τάξεως καλλυντικό! Πάρτε ένα μεσημεριανό ύπνο. Η σιέστα θα κάνει πολύ καλό στην επιδερμίδα σας. Φροντίστε η θερμοκρασία στο δωματιό σας να είναι στους 18-24C ούτε λιγότερο ούτε περισσότερο.

Φτιάξτε ένα φυσικό χυμό ή καταναλώστε περισσότερο βιταμίνη C κάπου το απόγευμα. Ξέρω τα κεράσματα ποτών υπάρχουν παντού αλλά εάν μπορείτε πείτε «όχι» στο οινόπνευμα. Ένα ποτήρι κόκκινο κρασί είναι πιο καλύτερη επιλογή.

Ο οργανισμός σας είναι αφυδατωμένος. Έχετε λοιπόν πολύ περισσότερους λόγους για να πίνετε νερό καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.Ένα ρόφημα με πράσινο τσάι που περιέχει αντιοξειδωτικά είναι μια επίσης πολύ καλή ιδέα.

Σήμερα εάν προγραμματίζετε να βγείτε, μη φορτώσετε την επιδερμίδα σας με make up αλλά επιλέξτε ένα πιο natural look που να περιλαμβάνει μια ενυδατική κρέμα με χρώμα που έχει μικρότερη καλυπτικότητα αλλά δεν την επιβαρύνει ιδιαίτερα. Αν δεν έχετε το συγκεκριμένο προϊόν, τότε προσθέστε στην ενυδατική σας δύο σταγόνες μεικαπ. Θα έλεγα να αποφύγετε εντελώς τη μάσκαρα και το μολύβι ματιών ειδικά εάν το βλέμμα σας παρά είναι κουρασμένο.
Απαραίτητο για γρήγορη φρεσκάδα είναι το αγαπημένο μας κονσίλερ.

Μην το ξενυχτήστε (πάλι). Πάρτε ένα ζεστό μπάνιο και κοιμηθείτε όσο πιο νωρίς γίνεται.

(jenny)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook