Το επόμενο έτος αναμένεται να παρουσιάσει η Mitsubishi το νέο της Outlander, με plug-in υβριδική έκδοση, ενώ έως το 2016 θα παρουσιάσει και ένα ηλεκτρικό pick-up.

Το μοντέλο σύμφωνα με τα δημοσιεύματα αναμένεται να παρουσιαστεί τον Απρίλιο του 2013, ενώ όλα δείχνουν θα βασίζεται στην υψηλή υβριδική τεχνολογία που μας έχει παρουσιάσει η εταιρεία με το concept PX-MiEV στην περασμένη έκθεση του Τόκιο. Μάλιστα ο Ιαπωνικός ειδικός τύπος, αναφέρει ότι η Mitsubishi δίνει μεγάλη έμφαση στην αυτονομία του αυτοκινήτου, και για το λόγο αυτό το υβριδικό θα έχει τεχνολογία plug-in, που θα την αυξάνει κατακόρυφα. Να θυμίσουμε λοιπόν ότι το PX-MiEV επίσης χρησιμοποιεί plug-in υβριδική τεχνολογία που συνδυάζει 2λιτρο τετρακύλινδρο κινητήρα και δύο ηλεκτροκινητήρες 80 ίππων. Η μέση κατανάλωση του υπολογίζεται στα μόλις 1,7 λίτρα/100 χιλιόμετρα, ενώ η αυτονομία του θα ξεπερνά τα 800 χιλιόμετρα.

Την ίδια στιγμή η Mitsubishi ετοιμάζει και ένα αμιγώς ηλεκτροκίνητο pick-up φορτηγάκι, το οποίο θα έχει σαν βασικό στόχο τη μετακίνηση φορτίου σε μικρές αποστάσεις, και θα παρουσιαστεί έως το 2016.

(autotriti)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook