Είναι και οι δυο άνθρωποι χαμηλών τόνων που δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό στη δουλειά, προσπαθώντας να κρατήσουν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ο λόγος για τον Ησαΐα Ματιάμπα και την Αθηνά Οικονομάκου που είναι εδώ και λίγο καιρό μαζί.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της “Real Life”, το νέο hot ζευγάρι της ελληνικής showbiz ζει τον έρωτά του και δεν κρύβεται από το φωτογραφικό φακό.  
Πώς ξεκίνησε όμως το ειδύλλιο;
Οι φήμες για τη σχέση τους ξεκίνησαν πριν λίγο καιρό, όταν οι δυο τους  βρέθηκαν σε γνωστό εστιατόριο στο Κολωνάκι με μεγάλη παρέα. Όπως ήταν αναμενόμενο, η πρώτη δημόσια έξοδός τους και η μεταξύ τους οικειότητα δεν άφηναν αμφιβολίες, επιβεβαιώνοντας πως η σχέση τους δεν είναι μόνο φιλική.

\"\"

Ταυτόχρονα και η αλλαγή της διάθεσης της Αθηνάς Οικονομάκου, που αρκείται στο να πει για τα προσωπικά της “είμαι καλά αυτήν την περίοδο”, έχοντας ένα πλατύ χαμόγελο στα χείλη, δείχνει πως η ζωή της έχει αλλάξει.
Όσο για τη δεύτερη κοινή έξοδο του ζευγαριού πριν λίγες μέρες στο “Socialista” όπου εμφανίζεται ο Πέτρος Μπουσουλόπουλος, έφερε στο φως τις πρώτες κοινές φωτογραφίες τους.

\"\"
Οι δυο τους κάθισαν μαζί σε ένα από τα πρώτα τραπέζια και δεν σταμάτησαν να ανταλλάσουν τρυφερές ματιές.

(Tlife)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook