Με κάθε επισημότητα υποδέχτηκε το 2012 ο Δήμος Φαιστού, στο πλαίσιο της καθιερωμένης εκδήλωσης κοπής πίτας που πραγματοποιήθηκε στο Πολύκεντρο του Δήμου.

Η τελετή πραγματοποιήθηκε παρουσία του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Γορτύνης και Αρκαδίας κ. Μακάριου, ο οποίος τέλεσε τη Δοξολογία για το νέο έτος, ανταλλάσοντας ευχές για υγεία, αγάπη και προκοπή.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης η Δήμαρχος Φαιστού έκανε έναν πολύ σύντομο απολογισμό για το 2012, περιγράφοντας παράλληλα τις πολλαπλές δυσκολίες και τις νέες συνθήκες για τη χώρα, οι οποίες έχουν διαφοροποιήσει εντελώς τα δεδομένα. Παρ’ όλα αυτά η Δήμαρχος θέλησε να περάσει το θετικό μήνυμα για συνέχεια μιας προσπάθειας ανάπτυξης και προόδου, για την οποία τόνισε πως συντελείται και συνεχίζεται δυναμικά σε όλα τα επίπεδα.

«Κι εμείς όπως όλοι, θέλουμε το καλύτερο για τον τόπο μας» τόνισε η δήμαρχος Φαιστού Μαρία Πετρακογιώργη Ανυφαντάκη, για να προσθέσει αναφορικά με τη συνεργασία πολιτών, φορέων και Δήμου:

«Θέλουμε ότι είναι εφικτό σε μια πορεία ανάπτυξης, δημιουργίας και προόδου. Και το πετυχαίνουμε με τη βοήθεια όλων σας. Είναι απίστευτη η ανταπόκριση εκατοντάδων ανθρώπων σε εθελοντική βάση, εκπροσώπων συλλόγων, αλλά και απλών πολιτών  που βάζουν πλάτη σ’ αυτές τις δύσκολες εποχές και στέκονται πλάι στο Δήμο, πλάι σ’ εμάς για ένα καλύτερο αύριο. Σ’ αυτή την αναπτυξιακή βάση, συνεχίζουμε την πορεία μας, έχοντας ως παρακαταθήκη  σημαντικές δράσεις και ενέργειες.  Και σήμερα,  από την έδρα του Δήμου Φαιστού κρατάμε τα καλά του 2011 κι αφήνουμε πίσω τα αρνητικά».

Μετά την ομιλία της Δημάρχου ακολούθησε η κοπή της πίτας, όπου η μικρή νικήτρια που βρήκε το φλουρί για το 2012 κέρδισε ένα Αγιοκωνσταντινάτο, προσφορά του χρυσοχοείου Κουλεντάκης.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook