Δεν έκαναν ρεβεγιόν οι διαρρήκτες τη νύχτα της Πρωτοχρονιάς και προτίμησαν να «δουλέψουν» εκμεταλλευόμενοι την απουσία πολλών πολιτών από τα σπίτια τους. Όταν επέστρεψαν οι νοικοκύρηδες, διαπίστωσαν ότι κάποιοι τους είχαν κάνει… ποδαρικό χωρίς να το ξέρουν!

Κορυφαία επιτυχία των κακοποιών αποτέλεσε η διάρρηξη στο σπίτι ενός 31χρονου στο Αρκαλοχώρι του Ηρακλείου Κρήτης την ώρα που απουσίαζε. Οι άγνωστοι δράστες πιθανότατα γνώριζαν ότι στο σπίτι υπήρχε χρηματοκιβώτιο στο οποίο ο ιδιοκτήτης φύλαγε έναν θησαυρό, το διέρρηξαν και άρπαξαν από μέσα μετρητά ύψους 130.000 ευρώ και κοσμήματα αξίας 4.000 ευρώ!

*** Στην πόλη της Κω, άγνωστος παραβίασε την πόρτα του σπιτιού μιας 44χρονης γυναίκας η οποία απουσίαζε την ώρα της αλλαγής του χρόνου και άρπαξε τρεις χρυσές λίρες και δυο φορητούς υπολογιστές συνολικής αξίας 1.600 ευρώ, καθώς και 100 ευρώ.

*** Στην Αμαλιάδα, οι διαρρήκτες ρήμαξαν όλο το νοικοκυριό ενός σπιτιού από το οποίο έκλεψαν 700 ευρώ σε μετρητά, αλλά και δύο τηλεοράσεις, δερμάτινα μπουφάν, παλτό, τσάντες, παπούτσια, κουβέρτες, παπλώματα, πετσέτες, τραπεζομάντηλα, ακόμη και… μαχαιροπίρουνα συνολικής αξίας άνω των 4.000 ευρώ!

*** Ανάλογη διάρρηξη έγινε και σε ένα σπίτι στον Καρδαμά Ηλείας, όπου οι δράστες εισέβαλαν από το παράθυρο και άρπαξαν 600 ευρώ και ρούχα, κουβέρτες, σεντόνια, παπλώματα, ηλεκτρικά είδη και τρόφιμα, συνολικής αξίας άνω των 3.000 ευρώ.

*** Στα Σαβάλια Ηλείας, έδρασαν και οι «κυνηγοί» του χαλκού που ξήλωσαν από μια αγροτική εγκατάσταση 120 μέτρα καλωδίου μεταφοράς ηλεκτρικού ρεύματος σε υπαίθριο μοτέρ, αξίας περίπου 700 ευρώ.

*** Στην Ηλεία, όμως, χτύπησαν και οι… «πεινασμένοι» που λεηλάτησαν ένα αγρόκτημα στο Τραγανό και άρπαξαν από το κοτέτσι 12 γαλοπούλες και 50 κότες αξίας 1.500 ευρώ!

*** Στο Ρουπάκι Ηλείας, οι ζωοκλέφτες άρπαξαν 11 προβατίνες, πέντε αρνιά και οκτώ κότες συνολικής αξίας 2.500 ευρώ.

*** Στον Κάμπο της Ηλείας, έκλεψαν από ένα αγρόκτημα πέντε αρνιά.

*** Στο Βαρθολομιό οι κλέφτες ήταν τόσο… πεινασμένοι που δεν αρκέστηκαν να αρπάξουν τρία αρνιά, αλλά τα… έσφαξαν σε ένα παρακείμενο κανάλι!

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook