Τα αγαπημένα αστέρια του Χόλιγουντ και όχι μόνο, που πρωταγωνίστησαν σε κινηματογραφίες ταινίες, περιοδικά, αλλά και στις αφίσες των δωματίων πολλών κοριτσιών κατάφεραν να μονοπωλήσουν και φέτος το γυναικείο κοινό. Ποιο είναι, όμως, το Top10 των πιο σέξυ αντρών της περασμένης χρονιάς.
 
Σύμφωνα με έρευνα του αγγλικού περιοδικού “Glamour” οι δέκα πιο sexy άντρες της χρονιάς που φεύγει είναι οι εξής:
 
Robert Pattinson


\"\"

 
Ένας από του πιο ωραίους και sexy ηθοποιούς του Χόλιγουντ, που έγινε γνωστός μέσα από τον ρόλο του βαμπίρ στο Twilight. Η ταινία είχε τεράστια απήχηση στο κοινό, το ίδιο και ο εκκεντρικός “Έντουαρτ” που υποδύθηκε ο Pattinson και τον έκανε να αποκτήσει αμέτρητες θαυμάστριες.
 
Taylor Lauther

\"\"

 
Από τους πιο σέξυ άντρες δεν μπορεί να λείπει και ο αντίζηλος του Robert Pattinson στο Twilight. Ο λόγος για τον Taylor Lauther που μάγεψε τον γυναικείο κοινό με τη σέξυ εμφάνισή του και τους καλοσχηματισμένους κοιλιακούς του. Σε ηλικία μόλις 16 χρόνων έπαιξε στην πρώτη ταινία του Twilight και έκλεψε τις εντυπώσεις.
 
Johnny Depp

\"\"

 
Μια από τις πιο ξεχωριστές αντρικές παρουσίες στο Χόλιγουντ είναι αυτή του Johnny Depp. Κερδίζοντας από τους πρώτους κιόλας ρόλους του, τον τίτλο του ζεν πρεμιέρ ο Depp μετρά πλήθος από θαυμάστριες. Από το ρόλο του \”Ψαλιδοχέρη\” μέχρι τον Jack Sparow στους “Πειρατές της Καραϊβικής”, έχει καταφέρει να κερδίσει τις καλύτερες κριτικές.
 
Ο ίδιος είναι εδώ και πολλά χρόνια ζευγάρι με την Vanessa Paradis και έχει αποκτήσει δυο παιδιά την Lily-Rose Melody και τον Jack.
 
David Beckham

\"\"

 
Aπό τους πιο ακριβοπληρωμένους ποδοσφαιριστές στον κόσμο, παντρεμένος με την Victoria Beckham και μπαμπάς τεσσάρων παιδιών. Ο David Beckham είναι σίγουρα ο λόγος που πολλά κορίτσια έμαθαν τι θα πει offside και κατάφεραν να δουν ένα ολόκληρο 45λεπτο ποδοσφαιρικού αγώνα. Ο David μέσα από το αθλητικό προφίλ του, το σέξυ και καλογυμνασμένο σώμα του, αλλά και τις διαφημιστικές καμπάνιες έχει αποκτήσει διεθνή φήμη.
 
Zac Efron

\"\"

 
Ο ζεν πρεμιέρ του Χόλιγουντ που έκαψε καρδιές μέσα από την ταινία “New Year’s Eve” και ακούει στο όνομα Zac Efron σίγουρα ήρθε για να μείνει. Μετά από ένα δύσκολο χωρισμό με την συμπρωταγωνίστρια του στο “High School Musical”, Vanessa Hudgens, ο Zac είναι ελεύθερος και ωραίος.
 
Gerard Butler

\"\"

 
Στα 41 του χρόνια ο Gerard Butler αποτελεί ένα από τους πιο αρρενωπούς και σέξυ άντρες της ξένης showbiz. Αν και δύσκολα μπορεί κάποια γυναίκα να αντισταθεί στη σκωτσέζικη γοητεία του και στο δυναμισμό του “Λεωνίδα” από τους 300, που τον απολαύσαμε να υποδύεται, αυτήν την περίοδο ο ίδιος υποστηρίζει πως είναι ελεύθερος.
 
Alexander Skarsgard

\"\"

 
Και επειδή τα βαμπίρ έχουν απήχηση, από το top10 δεν λείπει ο Alexander Skarsgard από το “True Blood”. O 34χρoνος Σουηδός είναι ένα από τα ανερχόμενα αστέρια της τηλεόρασης και του κινηματογράφου. Η τελευταία του μεγάλη σχέση είναι με την Kate Bosworth, με την οποία είναι ζευγάρι από το 2009, αν και φήμες τους θέλουν να χωρίζουν.
 
Garrett Hedlund

\"\"

 
Από μικρός είχε όνειρό του να γίνει ηθοποιός και όπως φαίνεται τα κατάφερε μια χαρά. Η καριέρα του απογειώθηκε με την ταινία “Τροία” και το ρόλο του “Πάτροκλου”, δίπλα στον Brad Pitt και ο Garrett έχει ήδη κατακτήσει τις καρδιές των θαυμαστριών του.
 
Jared Followill

\"\"

 
Ο Jared Followill είναι το αστέρι του συγκροτήματος “Kings of Leon” και ένας από τους πιο σέξυ τραγουδιστές της γενιάς του. Αν και δεν έχει βρει ακόμη την βασίλισσά του, οι επιτυχίες του στο άλλο φύλλο δεν είναι λίγες.
 
Bradley Cooper

\"\"

 
Τέλος ο Bradley Cooper είναι σίγουρα ένας από τους άντρες που δεν περνούν απαρατήρητοι. Με το “Hangover” να ανεβάζει τις μετοχές του στα ύψη και μετά το χωρισμό του με την Rene Zellweger, o Cooper έχει εξελιχθεί σε περιζήτητο εργένη.

(Tlife)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook