Ο τιμωρημένος (4 κάρτες), Θωμάς Ναζλίδης, θα απουσιάσει από την αναμέτρηση της Τετάρτης (4/1) για τον Πλατανιά, που όμως έχει στην αποστολή τα τρία μεταγραφικά αποκτήματα, Μαραγκό, Πάγκαλο και Δέντσα.

Ο προπονητής των «ερυθρολεύκων», Τίμος Καβακάς, επέλεξε 20 ποδοσφαιριστές για την αποστολή στα Μέγαρα, η οποία αναχωρεί ακτοπλοϊκώς τη Δευτέρα το βράδυ από τα Χανιά, και ανάμεσα τους βρίσκονται και οι τρεις νεοαποκτηθέντες παίκτες.

Αναλυτικά η ενημέρωση από τον Πλατανιά:

«Με 20 συνολικά ποδοσφαιριστές αναχωρεί τη Δευτέρα το βράδυ ακτοπλοϊκώς από τα Χανιά ο Πλατανιάς για το παιχνίδι της 9ης αγωνιστικής με τον Βύζαντα Μεγάρων που είναι προγραμματισμένο για την Τετάρτη το απόγευμα. Η ομάδα του Τίμου Καβακά πραγματοποίησε πρωινή προπόνηση στο γήπεδο του Ταυρωνίτη ενώ θα υποβληθεί σε μία ακόμα, την Τρίτη σε γήπεδο της Γλυφάδας.

Από την αποστολή απουσιάζει ο Θωμάς Ναζλίδης λόγω τιμωρίας (4 κίτρινες κάρτες) ενώ σε αυτή συμπεριλαμβάνονται τα νέα πρόσωπα, οι Μαραγκός, Πάγκαλος και Δέντσας.

Ως εκ τούτου, ο κ. Καβακάς έχει επιλέξει τους: Λαζαρίδη, Παπαδόπουλο, Θεοδωρέλη, Τζανή, Ραπτάκη, Παληγεώργο, Κουρτεσιώτη, Μαραγκό, Μανουσάκη, Δέντσα, Παπαζούδη, Τσοντάκη, Τσεσμελή, Μαρτσάκη, Πάγκαλο, Μιρτσέτα, Γκονζάλες, Δράμι, Μαραγκουδάκη και Δρακάκη».

Λευτέρης Αντωνακάκης  

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook