Χωρίς ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα θα παραταχθεί ο Εργοτέλης στην αναμέτρηση της Τετάρτης με την Ξάνθη στο Παγκρήτιο Στάδιο.

Η προετοιμασία για αυτό το ματς κορυφώθηκε την Δευτέρα και θα ολοκληρωθεί την Τρίτη στις 11 το πρωί όπου θα γίνει και η τελευταία προπόνηση στο βοηθητικό του Παγκρητίου Σταδίου.

Τα προβλήματα των προηγούμενων ημερών που αντιμετώπιζε ο Εργοτέλης μειώθηκαν σε μεγάλο βαθμό καθώς τόσο ο Τζούνιορ όσο και ο Μπούντιμιρ επανήλθαν τις τελευταίες ημέρες στο κανονικό πρόγραμμα και είναι ετοιμοπόλεμοι για το παιχνίδι με την Ξάνθη.

Ο Τζούνιορ αναμένεται να είναι στο βασικό σχήμα ενώ ο Μπούντιμιρ δύσκολα θα ξεκινήσει στην αρχική ενδεκάδα καθώς έχει μείνει εκτός περίπου ένα μήνα και έχει χάσει πολλές προπονήσεις. Παρόλα αυτά ο Κροάτης επιθετικός θα βρίσκεται στον πάγκο και αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής ανάλογα και με την εξέλιξη της αναμέτρησης.

Πέραν των δύο αυτών, στη διάθεση του Καραγεωργίου βρίσκεται και πάλι ο Βασίλης Κουτσιανικούλης ο οποίος εξέτισε την ποινή των τριών αγωνιστικών όπου του είχε επιβληθεί από τη διοίκηση.

Απών από την προπόνηση και της Τρίτης (2/12) ήταν ο Κλανούντιο Νταντόμο ο οποίος έχει ενοχλήσεις στον δικέφαλο και ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, σε μια από τις τελευταίες προπονήσεις του με τον Εργοτέλη. Με τον Ουρουγουανό έχει γίνει ήδη μια επαφή προκειμένου να λύσει το συμβόλαιό του με την Κρητική ομάδα και δεν αποκλείεται το «διαζύγιό» του με τον Εργοτέλη να ανακοινωθεί μέσα στις επόμενες ημέρες.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook