Μετά τη δυσάρεστη τροπή στην υπόθεση «ALTER» και την οριστική διακοπή του ζωντανού προγράμματός του,  ο Γιώργος Αυτιάς επιβεβαίωσε ότι ανήκει και επισήμως πλέον στο δυναμικό του «ΣΚΑΪ».

Ο γνωστός δημοσιογράφος πρόκειται να αναλάβει μια πρωινή ενημερωτική εκπομπή στη ζώνη του Σαββατοκύριακου, διάρκειας τριών ωρών, η οποία θα ξεκινάει στις 7.30 το πρωί. Η πρεμιέρα της εκπομπής προγραμματίζεται για τα μέσα, περίπου, του Ιανουραρίου.

Ο Γιώργος Αυτιάς μίλησε στην εφημερίδα «Espresso» για τη συμφωνία του με τον τηλεοπτικό σταθμό: «Αυτό που με ευχαριστεί είναι ότι στον ΣΚΑΪ θα έχω υψηλής τεχνολογίας μηχανική υποστήριξη, η οποία θα μου δίνει τη δυνατότητα της γρήγορης και πολλαπλής εναλλαγής εικόνων και θεμάτων. Κατά τα τρία τέταρτα της εκπομπής θα είμαι όρθιος, ενημερώνοντας τους τηλεθεατές για όσα έχουν συμβεί τις προηγούμενες ημέρες, αλλά και τι θα γίνει τις επόμενες. Θα είμαι δίπλα τους προσπαθώντας με χρηστικές συμβουλές να τους ενημερώνω. \’Έχω αγωνία για το καινούριο ξεκίνημα. Αλίμονο αν δεν είχα, γιατί δεν είμαι καβαλημένος. Αρνήθηκα τον τίτλο του \”βασιλιά ή του πρίγκιπα της ενημέρωσης\” ενώ κάποιοι άλλοι μένουν κολλημένοι σε αυτούς. Εγω θέλω να ειμαι άνθρωπος της διπλανής πόρτας για τους τηλεθεατές».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook