Μετά το τουρνουά που έγινε στις Μουρνιές την Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2011 σειρά πήρε ο αγώνας ανθρωπιάς στην Αρκαδία, που έγινε με πρωτοβουλία του arcadia-sports.gr (από όπου και η φωτογραφία του αγώνα) για την ενίσχυση του μικρού Πέτρου Αντωνόπουλου.

Στην Τρίπολη και στο γήπεδο του τοπικού Αστέρα όλοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και έβαλαν γκολ αγάπης για το γιο του πρώην ποδοσφαιριστή της ομάδας, και νυν του Α.Ο. Χανιά, Γιώργου Αντωνόπουλου.

Μεταξύ άλλων το παρών στον αγώνα έδωσαν οι μεγαλομέτοχοι του Αστέρα, Δημήτρης Μπάκος και Γιάννης Καϋμενάκης, ο γραμματέας της Ε.Π.Σ. Αρκαδίας, Δημήτρης Μποροβήλος, ο τεχνικός του Αστέρα, Σάκης Τσιώλης και πολλοί άλλοι.

Τον αγώνα διεύθυνε ο πρόεδρος των Αρκάδων, Γιώργος Μποροβήλος, και για την ιστορία οι Κίτρινοι νίκησαν τους Μπλε με 5-3 (34’ και 42’… Γεωργίνιο, 35’ και 41’ Μαριώλος, 46’ πεν… Αλεξίνιο-7’ Αποστολόπουλος, Κολιτσίδας, 39’ πεν. Ντάλλας).

Κίτρινοι: Ούγκεν (31' Καρνέζης ), Χερίδης (23' Γεωργίνιο) Καλογιαννίδης, Σαλαπάτας, Κυριλίδης (22' Κατσιάνης), Κουγιουμτζόγλου, Στράτος,  Βεργέτης, Τσιώλης (17' Σαλαπάτας), Μαριώλος, Κυριακόπουλος, Αλεξίνιο.

Μπλε: Παπαδόπουλος (31' Μανέλης), Κολιτσίδας (29' Καψιμάλης), Μελούδης, Μέλλος, Σπ. Αποστολόπουλος (29' Ντάλλας), Μπακογιαννάκης, Κολιόπουλος, Δημάκος, Κούβαλης, Δήμος (Χρ. Κενές), Μπακόπουλος (35' Μπακογιαννάκης).  

Λευτέρης Αντωνακάκης